Quantcast
Till salu inom: ”

ytterdörr 90x180 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vitt fönster i PVC 600 mm brett,500 mm högt med karm. Inåtgående. Hö hängt. Energi sparglas U=1,1 2glas "chinchilla" mönster, ingen insyn, Vitt aluminium handtag. Öppnas i sidled och i överkant. Garanti minst 10år. kvitto finns Säljes pga av felköp! Står fortfarande kvar på "pallen" = ej använt Nypris 3000 NU 1200kr Komplett Vitmålad ytterdörr i teak H: 208, B: 98,5 inkl karm. Låskista "100cmx210cm" Hö hängd med 2 fönster. Pris: 500kr Finns i Gävle/Bomhus Erik 070-7311222 Annelie 073-9680241
Vitmålad ytterdörr i modell Function 350 G18 med klart glas i prima skick. Modulmått M10x21 högerhängd. Pris: 9.000,- Ordinarie pris: 20.830,- Ring eller maila till Ekstrands. Ni kan även besöka vår hemsida och ladda ner en komplett lista på allt som finns i vår outlet. Se nedan länk. * Ekstrands normala garantier gäller inte på outletprodukter. Produkterna skall däremot vara fullt funktionsdugliga. På ytterdörrar lämnar vi därför formgaranti på prima produkter. * Ekstrands outletprodukter levereras inte med spedition utan avhämtning på plats är en förutsättning. * Säljarna på Ekstrands har en uppdaterad lista varför det går att kontrollera om en produkt finns, däremot har inte säljarna mer information än vad som finns beskrivet i denna fil. Ekstrands outlet är väl värd ett besök om man är i renoveringstagen eller planerar att bygga nytt. Skandinaviens största dörr & fönsterutställning finns i anslutning, här kan man få hjälp och kostnadsförslag på nya produkter.
Vitmålad ytterdörr i modell Function 250 i prima skick. Modulmått M10x21 högerhängd. Pris: 9.520,- Ordinarie pris: 18.795,- Ring eller maila till Ekstrands. Ni kan även besöka vår hemsida och ladda ner en komplett lista på allt som finns i vår outlet. Se nedan länk. * Ekstrands normala garantier gäller inte på outletprodukter. Produkterna skall däremot vara fullt funktionsdugliga. På ytterdörrar lämnar vi därför formgaranti på prima produkter. * Ekstrands outletprodukter levereras inte med spedition utan avhämtning på plats är en förutsättning. * Säljarna på Ekstrands har en uppdaterad lista varför det går att kontrollera om en produkt finns, däremot har inte säljarna mer information än vad som finns beskrivet i denna fil. Ekstrands outlet är väl värd ett besök om man är i renoveringstagen eller planerar att bygga nytt. Skandinaviens största dörr & fönsterutställning finns i anslutning, här kan man få hjälp och kostnadsförslag på nya produkter.
Vitmålad ytterdörr i modell Simris 800 i prima skick. Modulmått M10x21 vänsterhängd. Pris: 6.400,- Ordinarie pris: 15.000,- Ring eller maila till Ekstrands. Ni kan även besöka vår hemsida och ladda ner en komplett lista på allt som finns i vår outlet. Se nedan länk. * Ekstrands normala garantier gäller inte på outletprodukter. Produkterna skall däremot vara fullt funktionsdugliga. På ytterdörrar lämnar vi därför formgaranti på prima produkter. * Ekstrands outletprodukter levereras inte med spedition utan avhämtning på plats är en förutsättning. * Säljarna på Ekstrands har en uppdaterad lista varför det går att kontrollera om en produkt finns, däremot har inte säljarna mer information än vad som finns beskrivet i denna fil. Ekstrands outlet är väl värd ett besök om man är i renoveringstagen eller planerar att bygga nytt. Skandinaviens största dörr & fönsterutställning finns i anslutning, här kan man få hjälp och kostnadsförslag på nya produkter.
Grå ytterdörr i modell Avoid 4 i prima skick finns i vår outlet för utförsäljning. Modulmått M10x21 högerhängd Pris: 9.520,- Ordinarie pris: 21.602,- Ring eller maila till Ekstrands. Ni kan även besöka vår hemsida och ladda ner en komplett lista på allt som finns i vår outlet. Se nedan länk. * Ekstrands normala garantier gäller inte på outletprodukter. Produkterna skall däremot vara fullt funktionsdugliga. På ytterdörrar lämnar vi därför formgaranti på prima produkter. * Ekstrands outletprodukter levereras inte med spedition utan avhämtning på plats är en förutsättning. * Säljarna på Ekstrands har en uppdaterad lista varför det går att kontrollera om en produkt finns, däremot har inte säljarna mer information än vad som finns beskrivet i denna fil. Ekstrands outlet är väl värd ett besök om man är i renoveringstagen eller planerar att bygga nytt. Skandinaviens största dörr & fönsterutställning finns i anslutning, här kan man få hjälp och kostnadsförslag på nya produkter.