Quantcast
Till salu inom: ”

gammal ytterdörr säljes

Tidigare annonser till salu

Inneboende sökes Vi vill hyra ut ett rum i vår lägenhet i Sollentuna, i ett nybyggt hus 500 meter från Sollentuna station, pendeln tar 16 minuter in till t-centralen och det finns många bussar för tvärförbindelser. Rummet är 13m2 med jättestor egen balkong och ligger närmast badrummet och ytterdörren. Tillgång till bredband, badrum med badkar, kyl/frys och kök. Vi söker en rökfri person med ordnad ekonomi som kan uttrycka sig obehindrat på antingen engelska eller svenska. Svar med referenser kommer att prioriteras. Vi har ett 18 månader gammalt barn och en katt. 3500kr inkl. el och tillgång till bredband.
8 månader gammal resårbotten säljes pga platsbrist vid flytt, finns lättillgänglig vid ytterdörr på Erik Dahlbergs gata, priset är prutat och klart. Tyget har blivit lite smutsigt vid flytt men överdrag medföljer utan kostnad. Nypris 4395 kr 160x200 cm Höjd 32 cm Mer info: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/10203342/#/50203340 Ring gärna för mer info och köp. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hejsan! Nu har vi tyvärr fått ta det stora beslutat att tyvärr sälja våran fina Maja den gråakatten på bilden pga katt allergi i familjen. Hon är världens mysigaste och ligger gärna o myser i soffan tillsammans med en.Maja är 2 år gammal och är Norskskogskatt/bondkatt. Hon är både ute och innekatt men hon trivs bäst med att vara inne men vill gärna gå ut en stund men hon håller sig alltid nära ytterdörren så att hon kan ta sig in igen. Hon är världens kelgris. Hon är inte steriliserad. Maila eller ring vid intresse för att få veta mer om Maja.
Hemlarm Jablatron Oasis JK-81 med tillbehör säljes. - GSM-baserad larmcentral - Trådlös utesiren - Inomhussiren - 4 st trådlösa rörelsedetektorer - 2 st trådlösa brandvarnare - Trådlös manöverpanel med tillhörande trådbunden magnetdetektor (för ytterdörr) - Trådlös magnetdetektor (för ytterdörr) - USB-kabel - 3 st fjärrkontroller Ett avancerat hemlarm av högsta kvalitet. Ca 5 år gammalt och har fungerat klanderfritt. Nypris runt 20 000 kr. All dokumentation och installationsanvisningar ingår. Man behöver inte vara tekniker för att installera det men normalt händig. Batterier i samtliga enheter kan behöva bytas.
Min bostadsrättsförening ska nu byta dörrar så då är min fina ytterdörr till salu. Dörren är 6 år gammal och grå på utsidan och vit på insidan. Måtten är 10/21 ( alltså 100/ 210) med karmen.. Dörren var vit från början, sen ivägskickad för målning på utsidan. Tyvärr är den lite solblekt på sina ställen men inga problem att måla om den. rejält handtag med ett runt fönster, se bild nedan. Skambud undanbedes.