Quantcast
Till salu inom: ”

äkta gucci plånbok kostar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Canada goose

Linköping
Tjej plånbok

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

äkta gucci plånbok med orginal kvitto,en present som aldrig blivit använd. Bilderna talar för sig själv. prutare undanbedes då priset är pressat i botten. Jag håller inget utan först till kvarn är det som gäller,jag har inga personliga möten pga dålig erfarenhet,var så vänlig och respektera detta. En snabb affär är att föredra och går först. 700 kr Nytt oanvänt iphone fodral med orginal kvitto 500kr säljer eller köper inga kopior,givetvis orginal
Säljer nu mina ögonstenar för att få plats med nytt gucci shopper med fast läder plånbok orginal kvitto samt dustbag finns 2000:- gucci klassisk modell. Axel/handväska köpt på ströget 2012 för 6500 dkr nu 2000 vid snabb affär. orginal kvitto,dustbag medföljer prutare undanbedes då priset är pressat i botten. Jag håller inget utan först till kvarn är det som gäller,jag har inga personliga möten pga dålig erfarenhet,var så vänlig och respektera detta. En snabb affär är att föredra och går först köper,säljer inga kopior så självklart orginal
Äkta Gucci väska "shoppingbag". Klassisk modell med läderdetaljer. Inköpt på Gucci butiken på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Serie# 019 0401 200047 Se bild på väskan serienummer, vilket garanterar att väskan är äkta. Dustbag medföljer. Äkta Gucci plånbok. Inköpt samtidigt som väskan. Plånboken är ngt mer använd och har ett lätt slitage i ryggen. PRIS: Väska 2500:- Plånbok 1000:- Paketpris: 3000:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej Säljer en äkta Gucci väska i canvas & skinn med tillhörande plånbok. Stor & rymlig Mått väska: 43 cm bredd 31 cm höjd Plånbok 18,5 bredd 10 höjd Inköpta i Gucci butiken i Köpenhamn! Äkta!!! Annars 200% pengarna tillbaka! först mailkontakt därefter telefonkontakt om så önskas. Nypris 15 000 för båda säljes endast ihop skickas eller hämtas Ej prutbart!!! Först till kvarn! Bedragare kan fly, ni är genomskådade. Välkomna gott folk!
Jag säljer ett jättefint kit i form av en väska och en plånbok ifrån Gucci. Väskan och plånboken är i väldigt klassiska modeller och passar verkligen till allt. Varorna är garanterat äkta då jag köpte dem i guccibutiken i Cannes för ett par år sedan. Väskan är bara använd ett fåtal gånger men plånboken är väl använd. Även om du bara vill ha antingen plånboken eller väskan så är du varmt välkommen att höra av dig och lägga ett bud!