Till salu inom

"äkta gucci plånbok kostar säljes"

Karlstad
Idag

Halsband i äkta silver 50 cm

1 000 kr
Citiboard
Borås
Idag

Äkta fårskinns tofflor 36-3...

290 kr
Citiboard
Idag

Äkta marmorbord

3 500 kr
Blocket.se
Nykvarn
Idag

Matsalsmöbler - HELT SET -...

5 500 kr
Blocket.se
Bromma
Idag

Gucci keps Kingsnake GG Sup...

1 300 kr
Blocket.se
9 dagar

Röd plånbok från Gucci

1 900 kr
Blocket.se
Staffanstorp
Idag

BMW 328 i Coupé M Sport NYbes

89 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Smycken  ·  Malmö

Äkta gucci plånbok samt gucci iphone fodral

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
äkta gucci plånbok med orginal kvitto,en present som aldrig blivit använd. Bilderna talar för sig själv. prutare undanbedes då priset är pressat i botten. Jag håller inget utan först till kvarn är det som gäller,jag har inga personliga möten pga dålig erfarenhet,var så vänlig och respektera detta. En snabb affär är att föredra och går först. 700 kr Nytt oanvänt iphone fodral med orginal kvitto 500kr säljer eller köper inga kopior,givetvis orginal
0 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Malmö

Äkta gucci väskor

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Säljer nu mina ögonstenar för att få plats med nytt gucci shopper med fast läder plånbok orginal kvitto samt dustbag finns 2000:- gucci klassisk modell. Axel/handväska köpt på ströget 2012 för 6500 dkr nu 2000 vid snabb affär. orginal kvitto,dustbag medföljer prutare undanbedes då priset är pressat i botten. Jag håller inget utan först till kvarn är det som gäller,jag har inga personliga möten pga dålig erfarenhet,var så vänlig och respektera detta. En snabb affär är att föredra och går först köper,säljer inga kopior så självklart orginal
0 kr
Blocket.se

Gucci väska och Gucci plånbok

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Äkta Gucci väska "shoppingbag". Klassisk modell med läderdetaljer. Inköpt på Gucci butiken på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Serie# 019 0401 200047 Se bild på väskan serienummer, vilket garanterar att väskan är äkta. Dustbag medföljer. Äkta Gucci plånbok. Inköpt samtidigt som väskan. Plånboken är ngt mer använd och har ett lätt slitage i ryggen. PRIS: Väska 2500:- Plånbok 1000:- Paketpris: 3000:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 500 kr
Blocket.se

Gucci väska med tillhörande plånbok vrakpris

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej Säljer en äkta Gucci väska i canvas & skinn med tillhörande plånbok. Stor & rymlig Mått väska: 43 cm bredd 31 cm höjd Plånbok 18,5 bredd 10 höjd Inköpta i Gucci butiken i Köpenhamn! Äkta!!! Annars 200% pengarna tillbaka! först mailkontakt därefter telefonkontakt om så önskas. Nypris 15 000 för båda säljes endast ihop skickas eller hämtas Ej prutbart!!! Först till kvarn! Bedragare kan fly, ni är genomskådade. Välkomna gott folk!
1 700 kr
Blocket.se

Väska och plånbok från Gucci

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag säljer ett jättefint kit i form av en väska och en plånbok ifrån Gucci. Väskan och plånboken är i väldigt klassiska modeller och passar verkligen till allt. Varorna är garanterat äkta då jag köpte dem i guccibutiken i Cannes för ett par år sedan. Väskan är bara använd ett fåtal gånger men plånboken är väl använd. Även om du bara vill ha antingen plånboken eller väskan så är du varmt välkommen att höra av dig och lägga ett bud!
2 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj