Quantcast
Till salu inom: ”

äkta hermes begagnat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Iphone 7

Alingsås

Tidigare annonser till salu

Jag säljer ett Hermes armband i mycket gott skick, smala modellen, som jag köpt begagnat på en annan internetsida. Säljes pga det var för litet för mig. Säljaren sa att det var äkta och köpt i Paris i juli i år, armbandet har stämpel, men jag kan inte garantera äkthet. Färgen är enligt säljaren korall/guld, jag skulle beskriva den som mer ceriserosa/guld. Kontaktas via mail. Eventuell frakt betalas av köparen.
Säljer ett ÄKTA Hermés Clic Clac armband i storlek GM. Armbandet är en special version då det har ett svart H med silver ram och inte ett silver H som de klassiska armbanden har. Armbandet är i begagnat skick och har visst slitage men inga större kosmetiska fel. Låset är i bra skick. Armbandet är köpt på Hermés butiken i NK. Nypris 5500:-. Levereras med originallåda, dustbag samt en liten Hermés broschyr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Snyggt äkta Hermes armband. Kan titta på d i Helsingborg elr skickas till dig mot förskottsbetalning!
Äkta HERMES slips, made in Paris, obetydligt begagnat,100% silke. I mycket gott skick. Jag har 3 stycken i färgerna grön, röd och gul med olika mönster. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Garanterat äkta Hermes Clic H armband säljes. Är i bra begagnat skick, lås fungerar perfekt. Sänds i originallåda. Beskrivning; "Narrow bracelet in gold-plated orange enamel, diameter 6cm". Inköpt i Hermes affär på Kastrups flygplats för ett antal år sedan. Kvitto slängt sedan länge. Nypris ca 4800kr. Mitt pris 1500kr inkl. rek. frakt.