Quantcast
Till salu inom: ”

äldre blåsbälg öppen spis säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

halsband retro

Stockholm
Kavel mm

Norrköping
halsband retro

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har en lägenhet på 68 kvm och 2,5 rum centralt på Götgatan i Vasastaden som vi vill hyra ut i andrahand. Lägenheten är på tredje våningen med balkong, öppen spis och högt tak, fiber kopplat bredband samt parkeringsplats. Vi vill hyra ut lägenheten i 6 månader i andrahand som sedan kommer att gå över i ett förstahandskontrakt om hyresvärden anser att ni skött er bra (det var så vi fick förstahandskontraktet). Lägenheten är omöblerad. Enda kravet vi har är att du/ni saknar betalningsanmärkningar och kan flytta in omgående, då vi har nytt boende ordnat. Hyran betalas i förskott för att försäkra er och oss om att pengarna alltid kommer in i tid (vilket innebär att ni betalar två månaders hyra när ni flyttar in). Inflyttningsdatum: 1 augusti eventuellt kan ni få tillgång till lägenheten tidigare. På hyran tillkommer pris för bredband och el. Svara gärna med en kort presentation (t.ex ålder, sysselsättning) och kontaktuppgifter.
Fantastisk nyrenoverad etage 3:a med havsutsikt från båda våningarna, balkong och öppen spis i lugnt och exklusivt område i fiskebyn Borstahusen 200 meter till fin barnvänlig strand, hamn, golfbana och affär. 3 rum och kök, balkong mot havet och öppen spis och källarförråd uthyres till och med mitten av juni 2013 till rökfri person/familj med goda referenser utan betalningsanmärkning . Djurfritt pga allergi. Fri parkering. 20 km till Malmö, Lund, Helsingborg. Kan hyras basmöblerad.
Vill byta följande lägenhet till en 3-5:a minst 70 kvm. Den lägenhet jag har är: Stambytt ljus lägenhet med öppen spis, balkong, utsikt grönområde samt lekgård. 2 min till Västertorp C med allt vad det innebär i T-bana (13 min till Slussen), matbutiker, caféer och restauranger. Lekparken Lugnet, strövområden, skolor och dagis nära. Krav på byte till: minst 70kvm, max hyra 7000:-/mån i följande områden: Mälarhöjden, Aspudden, Axelsberg, Örnsberg. Maila för mer info och bilder.
Vi flyttar till hus och letar därför en ny hyresgäst till vår charmiga 3:a. Lägenheten är på 90 kvm och ligger centralt i Gävle. Den har två sovrum, vardagsrum med öppenspis, kök med matrum och två toaletter varav en med dusch/badkar. Lägenheten ligger på bottenplan i en fastighet med fyra lägenheter och har egen altan och varmgarage. Lägenheten är ljus med mycket charm såsom platsbyggt kök, men har äldre standard. Hyra 7.262 kr/månad inkl. varmgarage. Den som kan ta över lägenheten från 1 juli får den, under förutsättning att hyresvärden godkänner den nya hyresgästen. Hör av er till oss via mejl.
### ÄLDRE BLÅSBÄLG TILL ÖPPEN SPIS ###