Quantcast
Till salu inom: ”

äldre damcykel säljes

Monark

Stockholm
Cykel

Blekinge län

Tidigare annonser till salu

En rejäl, äldre Damcykel är till salu, till förmånligt pris. Däckdimensionen är 28". Cykeln har en ordentlig pakethållare och rullar troget fram. Sadeln är tyvärr en aning defekt, men i övrigt är den i ett bra bruksskick. Inga växlar. Ett rött galonöverdrag till sadeln ingår, för att dölja det lilla hålet i sadeln. Hör av Er till: 0732-392838, eller 0723-363991 om Ni är intresserad. Med Vänlig Hälsning! Maria
Damcykel köpes. Äldre och robust. Max 3 växlar, helst endast 1 växel. Fotbroms måste. Kan se ut hursomhelst, så länge funktionen är bra. Kan hämta med bil inom en 2 mils radie från Täby. Betalar 500 kr och uppåt beroende på skick och modell. Inget stöldgods - kommer kräva att få se leg om omständigheterna känns skumma. Maila mig telefonnummer och gärna bild så ringer jag vid arbetsdagens slut.
Hej! Jag vill sälja min cykel, det är en fin gammal cykel men den är i behov av lite reparation. Som ni kan se på bilden så har den punktering på bakhjulet. Jag vet inte om kanske slangen inuti bakhjulet också behöver bytas. Ena pedalen är utbytt mot en betongpedal:-) Bromsarna är lite svaga och 'hoppar' till lite ibland när man cyklar så de behöver också lagas. Om du är intresserad så hör av dig! cykeln säljes i befintligt skick.
Mindre damcykel i fint skick, passar perfekt för en yngre tjej. Äldre modell i mörkrosa, knappt någon rost. 3 fungerande växlar. Pakethållare, bakbroms och handbroms. Sadel och styre justerbara. Originallås och 1 nyckel. Nytt bakdäck. En fin och funktionsduglig cykel helt enkelt. Den finns på Öster i Växjö för avhämtning mot kontant betalning. Kontakta mig via mail, väl mött!
Köper alla slags cyklar, men mest betalar jag för äldre damcyklar. Jag ser gärna fram emot att köpa flera cyklar på en gång. Jag kan hämta upp till 40 cyklar på en gång och betala kontant. Ni måste kunna visa kvitto och kunna identifiera er vid köp. Inte några fantasi summor. För att underlätta så kan ni alltid skicka en bild på cykeln/cyklarna ni har. MVH