Quantcast
Till salu inom: ”

skrivbord teak säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Har fått en hylla som jag tyvärr inte får plats med här hemma... =( Tror att det är teak o att den är från 50- eller 60- talet... Det är skåp och hurts, samt tre små lådor i "hyllan". Det finns en skiva som går att dra ut så man kan ha det som skrivbord. Är i fint skick. Den översta hyllan sitter dock lite löst... Nyckel till skåpet finns. Messa, maila eller ring om du undrar över något!! Pris 400kr eller bud!
Fint nätt skrivbord i teak, mittenlåda med nyckel Bredd 110 cm Djup 50 cm Höjd ca 72 cm Pris: 1 000 kr eller högstbjudande ------------------------------------------------------ Jättefint stort matbord i teak med två iläggskivor. Någon enstaka repa men ingenting man tänker på Bredd 150 cm + två iläggskivor med 50 cm var i bredd = 250 cm med iläggskivor i Djup 100 cm Höjd ca 72 cm Pris: 1 800 kr eller högstbjudande ------------------------------------------------------ 4 st stolar, varav en av dem är lite mer sliten än de andra Pris 500 kr eller högstbjudande
Inför flytten är det nu dags att sälja mitt skrivbord. Jag har egentligen ingen koll på hur gammalt det är, men tycker det ser ut som 60-tal. Detsamma gäller träslaget som jag misstänker är teak. Fint är det i alla fall! Några mindre missfärgningar i skivan, men det hör lite till när det har några år på nacken. Skivan är 63x150cm och skrivbordet är 73 cm högt. Och här är en närbild på en av hurtsarna: http://dl.dropbox.com/u/1929630/DSC_0043.JPG Flyttlasset går på söndag den 12/6, så avhämtning innan dess är att föredra. Eventuellt kan hemkörning erbjudas mot en avgift under lördagen den 11/6.