Quantcast
Till salu inom: ”

engelskt skrivbord säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Måste tyvärr bli av med mitt skrivbord på grund av platsbrist. Jag köpte det för 15 år sedan i en antikaffär i Majorna för 3500 kronor. Jag vet tyvärr inte vad det är för träslag. Som framgår av bilden är det hyllor på framsidan av skrivbordet. Vid sittplats är det ett skåp på vänster sida med fyra utdragbara hyllor. Den är i gott skick med bruksslitage. höjd: 75 cm bred: 130 cm djup: 68 cm
Engelskt skrivbord i mörkt träslag med vackert guldpräglad läderskiva. Mått: L 122x B 61x H 77 Skrivbordet har åtta lådor och består av tre moduler vilket gör det enkelt att transportera. Engelskt stol som passar fint till skrivbordet. Syns att skrivbordet använts. Stolen i fint skick. 3500kr för skrivbordet 2000kr för stolen 5000kr för båda Svara via mail!
Skrivbord med generös förvaring, shabby chic målat och i mycket bra skick. Djup: 70 cm. Bredd: 130 cm. Höjd: 78 cm. Pris: 3000:-- Antik vitmålad Bellmansstol som passar bra ihop med skrivbordet. Pris: 1000:-. Klädd IKEA-stol målad med Gysinges färg Engelskt röd. Pris: 100:-. Vit IKEA-stol. Pris: 100:-. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Stiligt engelskt skrivbord i ek med intarsia säljes pga flytt. Det är med stor sorg jag konstaterar att bordet inte ryms under snedtaken i nya lgh... Mått är H 77 cm, B 140 cm och D 79 cm. Nyckel finns till de låsbara lådorna och dörrarna. Bordet är lätt att transportera, det går att dela i 3 delar, skivan + två hurtsdelar. En liten del på höger skrivbordshandtag saknas. Bordet finns i Äppelviken, Bromma.
Vi tömmer gården på en del av inredningen och säljer, ett skrivbord från 1800 talet målat i antikvit med Lady Supreme Finish, chabbat, och antik behandlat med den rätta patinan. Mått: H, 76,5. B, 58. L, 117. 1800 kr Säljer även stolarna som är i rokokostil, målat med samma färg och omklädda med engelskt frukttyg i hög kvalitet. 550 kr för paret Obs. Se flera annonser. Vid intresse, finns flera bilder.