Quantcast
Till salu inom: ”

engelskt skrivbord säljes

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Skrivbord med generös förvaring, shabby chic målat och i mycket bra skick. Djup: 70 cm. Bredd: 130 cm. Höjd: 78 cm. Pris: 3000:-- Antik vitmålad Bellmansstol som passar bra ihop med skrivbordet. Pris: 1000:-. Klädd IKEA-stol målad med Gysinges färg Engelskt röd. Pris: 100:-. Vit IKEA-stol. Pris: 100:-. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Stiligt engelskt skrivbord i ek med intarsia säljes pga flytt. Det är med stor sorg jag konstaterar att bordet inte ryms under snedtaken i nya lgh... Mått är H 77 cm, B 140 cm och D 79 cm. Nyckel finns till de låsbara lådorna och dörrarna. Bordet är lätt att transportera, det går att dela i 3 delar, skivan + två hurtsdelar. En liten del på höger skrivbordshandtag saknas. Bordet finns i Äppelviken, Bromma.
Vi tömmer gården på en del av inredningen och säljer, ett skrivbord från 1800 talet målat i antikvit med Lady Supreme Finish, chabbat, och antik behandlat med den rätta patinan. Mått: H, 76,5. B, 58. L, 117. 1800 kr Säljer även stolarna som är i rokokostil, målat med samma färg och omklädda med engelskt frukttyg i hög kvalitet. 550 kr för paret Obs. Se flera annonser. Vid intresse, finns flera bilder.