Quantcast
Till salu inom

"engelskt skrivbord säljes"

Stockholm
Idag

Antikt pennskrin fr blck be...

400 kr
ABC-Annons.se
Solna
Idag

Bddsoffa, liten ugn och ett...

ABC-Annons.se
Nyköping
Idag

Skrivbord vitt

100 kr
ABC-Annons.se
Svalöv
Idag

Skrivbord

200 kr
ABC-Annons.se
Kalmar
Idag

Terminal-/ Skrivbord i olje...

185 kr
ABC-Annons.se
Göteborg
Idag

Malm sng, Lappland tv-mbel...

800 kr
ABC-Annons.se
Halmstad
Idag

Skrivbord

100 kr
ABC-Annons.se
Butik Tumba
Idag

Skrivbord

400 kr
Fyndtorget.se
Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Stolar och Bord  ·  Göteborg

Charmigt engelskt skrivbord bortskänkes

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Måste tyvärr bli av med mitt skrivbord på grund av platsbrist. Jag köpte det för 15 år sedan i en antikaffär i Majorna för 3500 kronor. Jag vet tyvärr inte vad det är för träslag. Som framgår av bilden är det hyllor på framsidan av skrivbordet. Vid sittplats är det ett skåp på vänster sida med fyra utdragbara hyllor. Den är i gott skick med bruksslitage. höjd: 75 cm bred: 130 cm djup: 68 cm
0 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Stockholm

Engelskt Skrivbord och Engelskt Stol

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Engelskt skrivbord i mörkt träslag med vackert guldpräglad läderskiva. Mått: L 122x B 61x H 77 Skrivbordet har åtta lådor och består av tre moduler vilket gör det enkelt att transportera. Engelskt stol som passar fint till skrivbordet. Syns att skrivbordet använts. Stolen i fint skick. 3500kr för skrivbordet 2000kr för stolen 5000kr för båda Svara via mail!
5 000 kr
Blocket.se
Antikt  ·  Gävle

Skrivbord och stolar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Skrivbord med generös förvaring, shabby chic målat och i mycket bra skick. Djup: 70 cm. Bredd: 130 cm. Höjd: 78 cm. Pris: 3000:-- Antik vitmålad Bellmansstol som passar bra ihop med skrivbordet. Pris: 1000:-. Klädd IKEA-stol målad med Gysinges färg Engelskt röd. Pris: 100:-. Vit IKEA-stol. Pris: 100:-. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
100 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Bromma

Engelskt skrivbord

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Stiligt engelskt skrivbord i ek med intarsia säljes pga flytt. Det är med stor sorg jag konstaterar att bordet inte ryms under snedtaken i nya lgh... Mått är H 77 cm, B 140 cm och D 79 cm. Nyckel finns till de låsbara lådorna och dörrarna. Bordet är lätt att transportera, det går att dela i 3 delar, skivan + två hurtsdelar. En liten del på höger skrivbordshandtag saknas. Bordet finns i Äppelviken, Bromma.
1 700 kr
Blocket.se
Antikt  ·  Helsingborg

VINTAGE Shabby chic m.m

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Vi tömmer gården på en del av inredningen och säljer, ett skrivbord från 1800 talet målat i antikvit med Lady Supreme Finish, chabbat, och antik behandlat med den rätta patinan. Mått: H, 76,5. B, 58. L, 117. 1800 kr Säljer även stolarna som är i rokokostil, målat med samma färg och omklädda med engelskt frukttyg i hög kvalitet. 550 kr för paret Obs. Se flera annonser. Vid intresse, finns flera bilder.
0 kr
Blocket.se