Quantcast
Till salu inom: ”

älgstudsare säljes

Kebbeland
F
I dimma dold
F
F
F
F
ORDBOK
F

Tidigare annonser till salu

Lohi sportbåt med mercury 50hk med 20 liters tank och elstart,startar ej nu, det är dålig gnista. Jag har även en motor till med dragstart komplett med reglage och tank 20 liter som följer med även båtkärra, båten är inte så fin i lacken men det finns gott om tid till nästa säsong om man vill, Säljes P.g.a. annat intresse ev.byte älgstudsare, hagelgevär( jag har jägarexamen) eller något med motor (Tex.cross.atv.släpkärra,bil,) eller pengar går också bra BUD!!
Säljer min älgstudsare av märke Parker Hale i kaliber 6,5 x 55 mm. Ett lätt och smidigt jaktvapen med några år på nacken. Jag är ägare nummer två och jag har haft den i ca 3 år och nyttjat den främst vid toppfågeljakt. Siktet som medföljer är ett Bushnell Banner 4 ggr förstoring med Weawer monteringsringar. Vapnet och siktet har några skönhetsfel som blir vid normalt bruk. Jag anser att vapnet är ett bra och billigt instegsvapen för jakt. 900 kr eller högstbjudande. OBS! Vapnet är licenspliktigt!
Vildhasse är mästaren i munvighet och korvens främste skald. En gång tänkte han bli präst men i stället blev han sjöman, soldat och slutligen korvhandlare. Vildhasses korvhandlarlåda är en robust trälåda fylld med korvhandlarns enrisrökta favoriter: Renkorv (Vildhasses original) Älgkorv (skogarnas konung) Vitlökskorv (mild och älskad av alla som gillar vitlök) Vildsvinskorv (mager och kryddad med chili) Älgsalami (köttig och smakrik) Älgstudsare (kryddig ölkorv med älgkött). Alla korvar går att ätas direkt som de är. Behöver inte tillagas. Beställ här eller besök gårdsbutiken på vägen mot Sälen.
Bokförlaget Semic 1983. 144 s. Limhäftad. Illustrerad i sv/v. Ur innehållet: om mörning av viltkött och om Husqvarnas älgstudsare. ISBN: 91-552-0797-9. Ett par veck/hundöron på bakre delen av omslaget. Namn i kulspets på titelsidan. 18.5x12.4x0.6cm, 141g