Quantcast
Till salu inom: ”

åke holm litografi värde säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En bok för alla 1981. Häftad. Gott skick. Något gulnad, lite sned i ryggen. 160 sidor. Frakt, oktober 2010, "Jag är docent och människa, människa fast docent, jag tar från de stora och ger till de små, på det viset rättfärdigar jag mitt liv". Detta är inledningen till DOCENT ÅKE TRENVALL SER EN SYN, en roman från 70-talets Stockholm. I boken skildras en rad människor, skarpt och klart men ändå alltid med värme och djup förståelse. Det docenten ser, hans syn, sker i ett kort ögonblick på tunnelbanan vid Mariatorget i Stockholm.
W&W. Ou uppl. 2005. 271 s. Inbunden. 23x16cm. 592 gram. Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. Stefan Holm hade sitt livs bästa säsong 2004, krönt med ett OS-guld i Aten. En dröm hade gått i uppfyllelse, år av förberedelser hade betalat sig. Ingen höjdhoppare i historien har lyckats komma tillbaka efter ett OS-guld, motivationen går inte längre att uppbringa. I mars 2005 hoppar Stefan 2,40 på inomhus-EM i Madrid, en höjd ingen klarat inomhus på tio år. Hur är det möjligt? Den här typen av framgångar kommer inte med talang bara. De är resultatet av en målmedveten satsning på fysisk såväl som psykisk träning. För Stefan tog det hela sin början efter OS i Sydney 2000 med en satsning där absolut ingenting lämnades åt slumpen. I denna bok berättar Stefan Holm och hans mentala coach Christian Augustsson historien om hur en grabb från Forshaga blev världens bästa höjdhoppare. Träningsfilosofi och metoder varvas med en fängslande och personlig berättelse om vägen till platsen överst på prispallen. Fotoillustrerad.
Indiantavla 75*105 cm 350kr Litografi av Sergio Fuentes "Laponia 1" mått 40*50 nr158/250 2 st litografier å Holm mått 18*21 1 st litografi svart vit numrerad 86/100 (är signerad men vi kan ej tyda det) 27*32 På litografierna kan ni ge bud ;) OBS Ikeatavlan EJ till salu!!!! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.