Till salu inom

"renoveringsobjekt lägenhet göteborg säljes"

Göteborg
Idag

Omnia burkugn miniugn båt h...

150 kr
Citiboard
Borås
Igår

Komplett Kontinentalsäng 16...

3 000 kr
Citiboard
Idag

Bulgarisk säck

600 kr
Blocket.se
Spanien
Idag

Lägenhet i Alcázares, Los,...

1 288 685 kr
Blocket.se
Göteborg
Idag

Nattdukslampa

1 500 kr
Blocket.se
Idag

IKEA Kivik soffa divan

500 kr
Blocket.se
Idag

Hörnsoffa Karlstad IKEA

500 kr
Blocket.se
Göteborg
11 år

Renoveringsobjekt

ABC-Annons.se
Spanien
Idag

Lägenhet i Pilar de la Hora...

1 021 059 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Central 2:a, Gärna renoveringsobjekt

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jag ska köpa en tvåa (ca 45-65kvm) i centrala Göteborg, så som Vasa, Linné, Lorensberg, Kungshöjd, Nedre Johanneberg eller ev runt Olskroken. Har önskemål om sekelskiftesstil samt balkong alt bygglov för balkong. Lägenheten får gärna vara ett renoveringsobjekt/ dödsbo. Jag har allt klart gällande kontantinsats, lånelöfte osv. Snabb affär är därför möjligt. Hör av dig om du har en lägenhet till salu som stämmer in på ovanstående. Med vänlig hälsning Victoria
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Göteborg

1a eller 2a i centrum, även renoveringsobjekt

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Söker bostadsrätt (även hyresrätt är av stort intresse) i Gbg centrum, ej områden kring Backa och Hisingen. Renoveringsobjekt är av intresse!
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Göteborg

Spaldingsgatan 1, vån 4, 1

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Renoveringsobjekt! Äntligen möjlighet att få total renovera. Ljus väldisponerad etta med balkong i högt läge, riktigt kök med matplats för två och rymligt badrum. För dig som har letat efter ett renoveringsobjekt. Här har du äntligen möjlighet att förvärva en lägenhet i fullständigt behov av renovering. Sätt din egen prägel på allt. Tänk nytt och effektivt för här behöver man göra precis allt. Här behöver läggas golv och slipas golv. Samtliga ytskikt måste renoveras och kök och badrum behöver bytas. Ett tillfälle som sällan dyker upp. Skynda och fynda! Bostaden har alla förutsättningar för att bli riktigt fin. Här erbjuds en ljus etta i högt läge med balkong i en förening med god ekonomi. Mycket bra planlösning med utrymme för förvaring. Riktigt kök med matplats för två och ett badrum stort nog att inreda med badkar. Fastigheten är en funkisfastighet anno 1938 belägen med lummig grönska utanför. Trivsamt med många tidtypiska funkisdetaljer, trapphus med marmorgolv och modern hiss som tar dig upp till fjärde våningen. I Johanneberg bor du med gång avstånd till Avenyn, Liseberg och Evenemangsstråket, Mossens härliga naturområde, träningsanläggningar, restauranger och butiker. Bara någon minut bort ligger en stor mataffär, fruktaffär och apotek. Olika mysiga kvarterskrogar finns alldeles i närheten, såsom populära Johannebar. Buss avgår bara någon minut från porten med täta turer. Välkommen hit!
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Göteborg

Bytes till mindre el. stuga el.likn

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Tvåa i Sandarna önskas bytas mot billigare central eller västlig lägenhet, eller helst stuga/fritidsboende/torp. Gärna "lån-byte" om du vill bo i stan en period. Är händig och kan även bo i "renoveringsobjekt" Maila vid intresse!
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Göteborg

Lägenhet centralt Kungälv

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Önskar köpa en mindre lägenhet i Kungälv med centralt läge. Gärna renoveringsobjekt. Helst 2 rum o kök.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj