Quantcast
Till salu inom: ”

återvunnet trä möbler säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Provence konsolbord är tillverkad i återvunnetträ, därav blir varje möbel unik. B174 D45 H90 cm. Pris 6 400:- Välkommna att besöka vår webshop :www.hemmoblerab.se Priserna avser fritt vårt lager. Vi är endast en webshop men vi har ett showroom tillsammans med Aders möbler i Surahammar. Vi levererar till hela Sverige med egen bil eller med hjälp av DHL. Finansiering kan ordnas. Hemmöbler i Mälardalen Enbärsvägen 10 735 37 Surahammar 0220-30785
Vår "kollektion Lyon" består av byråer, soffbord, tv-bänkar och sängbord av mörkt återvunnet trä. Möblerna är mycket gedigna och hållbara och eftersom materialet är återvunnet får varje möbel sin egen unika karaktär. På bilden syns vår största byrå Bredd/Höjd/Djup: 138/82/38 cm Välkommen till vår webbshop för att kika på alla möblerna i serien eller se våra andra möbler av återvunnet trä och metall! (myhomemyway.se) Leverans hem ingår i priset. Man kan även hämta själv i Helsingborg eller Bjärred och då får man 15% rabatt på priset.
Maya Bay Stiligt sidobord av rosenträ, kan användas med eller utan glasskiva. Om våra möbler av återvunnet trä! Tiden är naturens bästa verktyg för att skapa naturlig konst. Denna möbel har blivit formad av naturens element under lång tid. Varje produkt är försiktigt rengjord för att visa vad naturen skapat. Möbeln har inte blivit förändrad på något sätt därmed bevaras den unika formen som varje produkt besitter. Ingen skada har skett till miljön, eftersom allt material som används är återvunnet trä. Varje enskild produkt är ett konstverk skapat av naturen.