Quantcast
Till salu inom: ”

ökenråttor säljes

Ökenråttorna
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag har bestämt mig för att sälja min 3 åriga gerbil Melinda eftersom jag känner att jag har den tiden hon behöver. Med melinda medföljer : En mycket fin 3 våningsbur (52 cm hög & 50 cm bred) den är bara ett år gammal men har tyvärr några repor på ena kortsidan. Matskål, två hus, ett rör, ett springhjul som dock är lite för litet för henne att springa i men hon tycker det är roligt att leka med det :) lägg ett bud eller hör av dig för mer information eller bilder :) mvh Lisa
Skänker våra älskade Gerbiler till en kärleksfull familj pga av allergi. Det är två honor, mor och dotter. Dom är köpta hos en seriös uppfödare. Gerbilerna har en dokumenterad stamtavla. Molly och Maja är två mycket sociala, handtama och nyfikna gerbiler. Vill gärna komma upp. Medföljer: stamtavla, terrarium, leksaker, matskål, vattenflaska, resterande strö, sand och mat. Resebur. Kort och gott allt en gerbil behöver. Det är viktigt att dom får komma till en kärleksfull familj då vi är måna om dem och kommer att sakna dem oerhört mycket. OBS Nås endast kvällstid! Finns i Billdal
Gerbilerna (ökenråttor) Piff och Puff söker nytt hem. De är honor och ungefär ½ år gamla. * De är aktiva både dag och natt och de har många korta vakenperioder, så oavsett när på dygnet man är vaken/hemma så kan man räkna med att man får träffa gerbilerna. *De är mycket lättskötta och man kan lämna dem ensamma över en helg förutsatt att de har mat och vatten så att det räcker. *De är nästintill luktfria. (för mer info: http://www.gerbilforeningen.se/ ) I priset ingår deras bostad (akvarium), trähus, diverse skålar, mat och hö.
Hej, Säljer nu min underbara gerbil hona som är 1 år pga att jag itne har plats helt enkelt, och behöver få henne till ett annat hem omgående. Du får med allting så du behöver inte köpa något(förutom sand). Det som följer med är: Angel (gerbilen) Bur Gnagarpinnar 3 matskålar 2 vattenflaskor Sandskål (dock ingen sand) 1 liten "resebur" Hö Sågspån Resterande mat Samt en tutti frutti sten som hon ganger på. Ord. pris för allt detta är runt 1200 kr Endast avhämtning då jag ej har körkort. Är du under 18? Be då din förälder att ringa!
Bo Cavefors Bokförlag. 1:a uppl. 1970. 195 s. Inbunden. Omslaget med revor och bitar borta. Gott skick. Skyddsomslag finns i dåligt skick. Med dedikation från författaren. Jan Broberg, född 9 december 1932, kritiker, författare och litteraturhistoriker. Broberg är en av Sveriges främsta deckarexperter och medgrundare av Svenska Deckarakademin. Kritikern Jan Broberg var en av förgrundsgestalterna när Svenska Deckarakademin grundades 1971. Sedan dess har han bl.a. ägnat sig åt att redigera olika deckarantologier och delta i juryn som delar ut Svenska Deckarakademins diplom. - Flygande tigrar och ökenråttor (1970).