Quantcast
Till salu inom: ”

hamsterbur säljes

Hamsterbur

Alingsås
Hamsterbur

Värmlands län
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer nu min hamsterbur då min lilla hamster har gått bort . buren är i gott skick. i buren finns två våningar en på vardera sida med en bro imellan . matskål ingår kan levereras inom öviks stad. L 55 cm B 30 cm H 42 cm obs ring helst då mailen går till Pappa Pris 200
Nu säljer vi vår hamsterbur inklusive tillbehör, totalt inköpsvärde ca 1500 kr. Vårt pris: 350 kr för allt! Finns i Älta. /Monica 1 bur 2 hamsterhjul i olika storlekar 1 trähus 1 plasthus 1 plastkål för mat/vatten/sand 1 keramikskål för sand/toalett 1 stege Extra rör att leka och krypa i 1 påse hamstervadd 1 påse hamsterspån 1 matskål i keramik 1 vattenskål i keramik 1 träbro att klättra på
En bra bur för hamstrar, med en lucka som är stor, så det blir lätt att plocka upp den. Överdelen tas av helt, vilket gör att det blir lätt att hälla ur ströet vid rengöring. Hjulet är stort, vilket är bra för den större hamstern, eftersom ryggen inte blir för böjd när den springer. Mat, sand och vattenrör finns, samt bomaterial, mat och strö. Olika tillbehör att inreda med finns också. Buren har lite skavanker.
Hej, jag säljer nu min Hamster med tillbehör, det som följer med är en bur med tillbehör: toalett, hamsterhjul, vattenflaska, mat, spån och matskål. Eftersom att hamstern kissar i toaletten behövs spånet nästan aldrig bytas, utan bara special sanden i hans toalett som följer med. Jag har haft hamstern i ungefär en vecka, men det funkar inte då min hund blir mycket avundsjuk och aggresiv. Antingen köper man Hamster och buren tillsammans för 400kr Eller bara hamster för 50kr HELST MAIL !
2 hamsterburar och en transportbur för hamster/möss säljes. 250kr/st eller 400kr för båda, då ingår transportburen. Endast transportbur 50kr. Den blå buren har 4 våningar och ett vitt hus att bo/bädda i + springhjul och en hörnmat. (saknas vattenskål). Den gröna buren har 2 våningar och en sko att bo/bädda i + springhjul + mat och vattenskål. Så länge annonsen finns är någon av burarna kvar.