Quantcast
Till salu inom: ”

öl kylskåp tunna säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kylskåpet är ett standard 42 liters Isotherm kylskåp från 2008, som byggts av fabrik med ASU. (Automatic Start Up) tekniken bygger på att kylkompressorn alltid startar automatiskt då båtmotorn går och strömmen är "gratis". Under den tiden kyls ett kylmagasin ner, som sedan håller kallt i boxen/skåpet. När man sedan stannar båtmotorn då stannar också kompressorn och står stilla ända tills den lagrade kylan är helt förbrukad. Därefter går kompressorn igång korta stunder på lågfart bara för att underhållskyla. Först då tar den ström ifrån batteriet.
Kylskåp 180 cm Huskvarna, Opal Ozon Safe, Några hyllor i dörren är spräckta annars är det helt ok. Får ni inte plats med kylvarorna inne i jul eller gillar du inte jummen pilsner på sommaren!? Passa på nu så har du ett billigt extra kylskåp till garaget eller källaren. Stadiga stålhyllplan 500:- Microvågsugn i nyskick knappt använd Melissa 1100 W 500:- Inbyggsoptunna med snyggt och smidigt lock. Rullbar soptunna för papper medföljer. Soptunnan är inkädd med skivor i björkfaner. Det är en dörr i fronten så det går lätt att rulla ut hela tunnan när det är dags. Lämplig till pappersåtervinning men det är din fantasi som är begänsningen! 500:-
Jag letar efter efter två äldre, fungerande fullstora kylskåp, alternativt en kyl och en frys, båda minst 160 cm höga. Det är viktigt att åtminstone kylskåpet har löstagbara hyllor, då jag måste få plats med 50 cm höga tunnor i det. Jag betalar 600-1000 kronor för båda skåpen, beroende på ålder och skick. Har du möjlighet att också köra ut dem inom Uppsala kan jag betala 300 kronor extra. Hör av dig snarast på telefon eller mail, ger extra bra pris vid snabb affär!
Camping tunnan Julia 4,4 **Royal Class** Bäddplatser för 2 personer 1 öppningsbart isolerfönster Bänkar, hyllor och terass. Kan beställas med 4 bäddar Kan fås med kylskåp och Micro När kvaliteten avgör är valet lätt. Satsa på originalet. Köp direkt från Finlands äldsta fabrik inom tillverkning av dessa produkter. Bra betalningsvillkor och delbetalning. Priser inkl.moms Vi har även Grillkåta, lusthus, Grillhus, Saunatunna,bastutunna, olika trägårdshus. Telefon Boden 0921-72050 Telefon Stockholm 08-12454850 Om företaget NÄR KVALITETEN AVGÖR ÄR VALET LÄTT Tel Stockholm 08-12454850 Tel Boden 0921-72050 www.facebook.com/arcticfinland
Säljer toppmodellen av Husqvarnas kylskåp som är byggt i Sverige. Inte att förväxla med de enklare skåpen från Ungern. Superkabinett med fläkt, mögel och luftfilter samt dynamisk kyla (i hela skåpet alltså ingen sval). Rostfritt med non finger yta. Dörren går att hänga om. Höjdjusterbart och elektronisk display med super kyl program etc. Skåpet fungerar felfritt och är från ca 08-09 med ett nypris på 10.495:-. 180 cm högt med extra tunna väggar vilket ökar innevolymen. Säljes pga byte till nytt. Obs säljer endast kylen.