Quantcast
Till salu inom: ”

ölback säljes

Tidigare annonser till salu

Den perfekta gå-bort-presenten till kräftskivan eller middagen. Snappsställ för Svenska nubbar - passar till bordet på både kräftskivan, julbordet, påsk och midsommar. Svenskt hantverk av hög kvalitet. Ställ för 4 flaskor, 250 kr Ställ för 6 flaskor, 280 kr Ställ för 7 flaskor, 300 kr Obs! Svenska nubbar ingår ej i priset, köpes på Systembolaget. ÖL-STÄLL Ölback i furu för 6 flasköl eller burk. Bra "grabb-present" eller till bastun. Pris: 300 kr (exkl dryck) Finns i Enköping. Ring helst (kollar ej mailen varje dag). Hämtas eller skickas per post (köparen står för fraktkostnad).
Säljer en större stävstege av märket miniMAN. Den är 155 cm från krokarna till nedersta steget. Det är 25 cm mellan krokarnas yttre kanter och 70 cm mellan krokarna och stödet. Stödet är 22 cm djupt mot skrovet men är justerbart om fören går brant inåt. Ihopfällt är det inte större än en ölback ungefär. :-) Kan pruta lite när du kommit hit för att titta och du är en trevlig typ. Inget prutande på telefon eller mail. Ring om du har frågor, kollar inte mailen så ofta.
Kultmoped i välfungerande skick! 1975 års modell. Endast 745 mil! Bensinkranen utbytt, annars i originalskick. Finns även som tillbehör en bagagehållartillsats så att exempelvis en ölback kan transporteras med (250kr)
Ståttt i varmgarage sen 2002. Utrustad med drag och tomma ölbackar + diverse reservdelar, ring för mer info. Säljer min pärla till högstbjudande.