Quantcast
Till salu inom: ”

ölkyl rund säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Björkljus

Kiruna
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett stycke kyl från SMEG produktnummer S10STRP1 (S54121HCA+) Höjd runt 96cm bredd ca 55cm. OBS! Det är inte helt nyskick på denna, den har en del repor och fläckar upptill, och lite fläckar i sidan. Sedan saknas gallren i mitten, nedre glaset är dock med. Denna har varit ölkyl i vårt mekgarage, som nu är avslutat projekt. Om man bygger in denna syns inte skadorna. Kostar runt 10.000 i butik, men lite billigare nu..
Besiktad med en 2:a på pulserande broms bak så trummorna måste svarvas/bytas.Går till 26/7. Annars går den kanon, är urstark och underbar komfort med luftfjädring och motorn bak. 6 våningssängar samt att det går att bädda ner bak till en dubbelsäng. Ingen gasol utan bara 220 till kylskåp, ölkyl och spis. Toautrymme med potta potti. Dunkar till vatten, 12volt till vatten samt innerbelysning, 6 passagerare. Stereo, tv-antenn, starkhorn. Förra året byttes bromsklockor och belägg runt om. Har kört 70 mil i sommar. B-kort reggad. Det är 12meter buss men mycket lättkörd. Svarar inte på konstiga frågor och skickar inte mer bilder.
Har en ölkyl som tyvärr aldrig kom upp i min bar pga av tidsbrist så därför säljs den nu! Denna anläggning har hela fem kylslingor och kostar ny runt 16.000 kr! Men priset är rätt irrelevant för mig, vill bara att den skall sluta ta upp plats i mitt kök! Den kommer med regulatorer och lite slangar. Är det något du undrar så kan du naturligtvis ringa och fråga! :) byte kan ju vara intressant men då får det vara rätt pryl! Kom med förslag!! Billigare vid snabb och smidig affär!!
En riktig bar i massiv ek. Ölkylare med kolsyre tub. Rund bord IKEA massiv bok nästan nytt. ca 110 cm diameter. Möjligt att sätta in en skiva så det blir ovalt. Högstbjudande