Quantcast
Till salu inom: ”

ölkyl rund säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett stycke kyl från SMEG produktnummer S10STRP1 (S54121HCA+) Höjd runt 96cm bredd ca 55cm. OBS! Det är inte helt nyskick på denna, den har en del repor och fläckar upptill, och lite fläckar i sidan. Sedan saknas gallren i mitten, nedre glaset är dock med. Denna har varit ölkyl i vårt mekgarage, som nu är avslutat projekt. Om man bygger in denna syns inte skadorna. Kostar runt 10.000 i butik, men lite billigare nu..
Besiktad med en 2:a på pulserande broms bak så trummorna måste svarvas/bytas.Går till 26/7. Annars går den kanon, är urstark och underbar komfort med luftfjädring och motorn bak. 6 våningssängar samt att det går att bädda ner bak till en dubbelsäng. Ingen gasol utan bara 220 till kylskåp, ölkyl och spis. Toautrymme med potta potti. Dunkar till vatten, 12volt till vatten samt innerbelysning, 6 passagerare. Stereo, tv-antenn, starkhorn. Förra året byttes bromsklockor och belägg runt om. Har kört 70 mil i sommar. B-kort reggad. Det är 12meter buss men mycket lättkörd. Svarar inte på konstiga frågor och skickar inte mer bilder.
Har en ölkyl som tyvärr aldrig kom upp i min bar pga av tidsbrist så därför säljs den nu! Denna anläggning har hela fem kylslingor och kostar ny runt 16.000 kr! Men priset är rätt irrelevant för mig, vill bara att den skall sluta ta upp plats i mitt kök! Den kommer med regulatorer och lite slangar. Är det något du undrar så kan du naturligtvis ringa och fråga! :) byte kan ju vara intressant men då får det vara rätt pryl! Kom med förslag!! Billigare vid snabb och smidig affär!!
En riktig bar i massiv ek. Ölkylare med kolsyre tub. Rund bord IKEA massiv bok nästan nytt. ca 110 cm diameter. Möjligt att sätta in en skiva så det blir ovalt. Högstbjudande
Underbart sommarhus på Orust uthyres! Mordernt sommarboende med den lantliga charmen, nybyggt klart 2009. Här finns alla bekvämligheter, modernkök med diskmaskin. Badrum med dusch och tvättmaskin. "Storstugan" på 68 kvm innhyser kök, badrum, matplats, vardagsrum med tv och dvd + musikanläggning, ett sovrum med två sängar + spjälsäng. "Ladan" 30 kvm, här finns ett sovrum med dubbel säng, allrum med extra kyl, ett sovlofft med en jätte säng (240 cm bred) Utanför de stora glasdörrarna finns en härlig frukostaltan. "Lillstugan" 18 kvm finns en dubbelsäng och en mysig kamin. Det bekväma sommarboende för vännerna, barnfamiljen eller släkten som vill semestra ihop men ändå kunna dra sig tillbaka och ha sitt eget kryp in. Storstugan har en stor härlig altan som har sol hela dagen. På altanen finns en bar med ölkyl :) sittplats för tio pers! På tomten finns en enklare stor pool, barnpool finns även att låna. Sällskapspel som kubb och krocket finns att låna. Gunga och sandlåda finns. Ett lugnt läge, inga grannar in på knuten direkt :) Bra utgångsläge för utflykter runt om Bohuslän, Göteborg och Stenugsund. Ca. 7 km till havet(Nösund en riktig västkustpärla som bjuder på salta bad och vacker natur) , 1,5,km till röratjärnet Kan maila mer info och bilder vid intresse! Finns även möjlighet att hyra helg eller långhelg under lågsäsong. uthres även vinter. OBS middsommar är redan bokad!