Quantcast
Till salu inom: ”

övergivet hus till salu säljes

Blodläge
F
Atlantmannen
F

Tidigare annonser till salu

Ett gäng kriminella på flykt efter ett bankrån söker skydd i ett övergivet hus - intet ont anande om vad som väntar därinne. Det ensliga och övergivna huset är nämligen allt annat än en säker plats... När mörkret faller och stormen viner får de, en efter en, syner av fruktansvärda saker som skett i det hemsökta huset. Skrämmande röster och sargade kroppar gör deras vakna tid till en ren mardröm. Misstron i gruppen växer och rädslan sprider sig i takt med att de onda krafter som är fångade i huset väcks till liv.
En mamma flyttar med sina två barn till en ny stad för att börja om på nytt. De flyttar in i ett gammalt övergivet bårhus som mamman tagit över. Utanför ligger en misskött begravningsplats som ingen vågat besöka på många år. Det tar inte lång tid för den nyinflyttade familjen att inse att allt inte är som det ska med huset. Det verkar som någonting får bårhusets och begravningsplatsens döda kroppar att vakna till liv. En blodig och fasansfull zombie-orgie av skräckmästaren Tobe Hooper som gjorde skräckfilmernas skräckfilm -Motorsågsmassakern-.
Bonnierpocket. 2011. 454 s. Pocket. 18x11cm. 245 gram. Gott skick. Rachel har just blivit av med jobbet på reklambyrån samt den chica Londonvåningen och hennes älskade har gjort slut. I samma veva får hon reda på att hon har ärvt sin mosters tillgångar - ett hus på landet och ett hem för övergivna hundar. När hon förlikat sig med sin nya livssituation blir hon alltmer engagerad i arbetet med att finna nya ägare till de tilltufsade hundpersonligheterna. Till sin hjälp har hon flera godhjärtade människor som brinner för uppgiften. Och den råbarkade veterinären George rycker gärna in vid behov. Under hundpromenaderna knyts nya starka band, inte bara mellan människor och hundar ....
Inbunden bok i mycket fint skick. Omslag finns i mycket fint skick. 1989. Stockholm. Bonnier. (Deckare & Thrillers ¤K ISBNx: 9100501530) Beskrivning :== Barnet ser hur en kvinna skyndar fram i den övergivna, mörka korridoren. Hennes böljande negligé och röda hår glänser i det mån-blåa ljuset. Kvinnan hör en viskning och ilar snabbt mot dörren som öppnats för henne. Hon vet inte att en mörk hotande skugga följer henne. Ingen ser barnet som sitter gömt. Men barnet ser.... [Wilkman's Antikvariat - Kundservice, telefontid vardagar 11-18]
Inbunden med omslag. Nyskick. Bonniers 2014. - Kriminalinspektör Michael Kennedy, ""Scorcher"", kallas tillsammans med sin partner, gröngölingen Richie, till Broken Harbour. Det är ett villaområde uppe längs kusten utanför Dublin som byggdes mitt under högkonjunkturen, men som nu efter den ekonomiska kraschen ligger ofärdigt och halvt övergivet, en spökstad. En far och hans två barn har brutalt mördats, medan hustrun förts medvetslös och svårt skadad till sjukhus. Lösningen som Scorcher - mordrotelns stjärna - först tycker verkar enkel, med en familjefar som har förlorat allt i krisen och ser ut att ha försökt ta sitt eget och sin familjs liv, kompliceras snabbt. Inget känns rätt i familjen Spains dyrt inredda hus och spåren pekar åt flera håll.