Quantcast
Till salu inom: ”

3 tavlor av konstnären gösta idås säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tavlor

Falun
Tavla

Tumba
Tavla

Södertälje
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Två st underbara tavlor säljes. Konstnären är duktiga Malin Leijonberg. Ursäkta dålig bildkvalité. Naturligtvis är de inte suddiga i verkligheten. På tavlan till vänster står det "Pricken över i" och den mäter höjd 53,5 cm samt bredd 52 cm. På tavlan till höger står det "Vardagshjältinna". Den är 42.5 cm bred och 53,5 cm hög. Ramarna är från IKEA. Tyvärr finns det några små repor på ramarna. Inget som syns när de hänger på väggen eller som förstör helhetsintrycket men det bör nämnas. Pris 450 kr st eller till högst bjudande. Säljes helst som par.
För några år sen köptes denna målning direkt av en konstnär i Dominikanska republiken. Måhända att det var i visst semesterrus utan en tanke på var den skulle hänga. Inte nog med det så kostades det väl här hemma dessutom på en inramning för över tusen kronor. (!) Tavlan är 56 cm*130 cm. Passar ju utmärkt om man har lite afrikanskt tema hemma men absolut inte hos mig så nu är jag trött på att ha den i garderoben, kanske passar den på väggen hos dig? 300 kr.
Två st underbara tavlor säljes. Konstnären är duktiga Malin Leijonberg. Ursäkta dålig bildkvalité. Naturligtvis är de inte suddiga i verkligheten. På tavlan till vänster står det "Pricken över i" och den mäter höjd 53,5 cm samt bredd 52 cm. På tavlan till höger står det "Vardagshjältinna". Den är 42.5 cm bred och 53,5 cm hög. Ramarna är från IKEA. Tyvärr finns det några små repor på ramarna. Inget som syns när de hänger på väggen eller som förstör helhetsintrycket men det bör nämnas. Pris 350 kr st eller till högst bjudande. Säljes helst som par.
Två st underbara tavlor säljes. Konstnären är duktiga Malin Leijonberg. Ursäkta dålig bildkvalité. På tavlan till vänster står det "Pricken över i" och den mäter höjd 53,5 cm samt bredd 52 cm. På tavlan till höger står det "Vardagshjältinna". Den är 42.5 cm bred och 53,5 cm hög. Ramarna är från IKEA. Tyvärr finns det några små repor på ramarna. Inget som syns när de hänger på väggen eller som förstör helhetsintrycket men det bör nämnas. Pris 200 kr st eller till högst bjudande. Säljes helst som par.
Två st underbara tavlor säljes. Konstnären är duktiga Malin Leijonberg. Ursäkta dålig bildkvalité. På tavlan till vänster står det "Pricken över i" och den mäter höjd 53,5 cm samt bredd 52 cm. På tavlan till höger står det "Vardagshjältinna". Den är 42.5 cm bred och 53,5 cm hög. Ramarna är från IKEA. Tyvärr finns det någon liten repa på ramarna. Inget som syns när de hänger på väggen eller som förstör helhetsintrycket men det bör nämnas. Det syns knappt. Pris 100 kr st eller till högst bjudande. Säljes helst som par.