Quantcast
Till salu inom: ”

affärsverksamhet till salu säljes

Tidigare annonser till salu

Bröllopsfest på slottet eller knytkalas i hembygdsgården? Via LokalAgenten hittar du enkelt rätt lokal för just din fest ¬? oavsett vad du är ute efter. Vi matchar utan kostnad dina önskemål om område, typ av fest, antal gäster, maxpris och mycket annat mot vårt register på över 80 festlokaler i Stockholmsområdet. Gör en sökning på vår hemsida, så skickar vi dig en lista över passande lokaler och en överskådlig sammanställning av fakta om varje lokal. Sedan kan du i lugn och ro välja ut vilka lokaler du vill kontakta. Välkommen till oss på www.lokalagenten.se.
Heta Mia Maestro (TV-serien Alias, Frida) har huvudrollen i den här starka actionthrillern där varje sekund gäller liv och död. I Caracas, världens farligaste stad, är kidnappning en lönsam och blomstrande affärsverksamhet. Ligornas mål är rika medborgare vars familjer kan betala lösensumman snabbt och diskret. Men när Carla (Maestro) och hennes vän blir kidnappade av tre hänsynslösa banditer går ingenting som planerat. I det dödliga spel som följer måste alla göra sitt nästa drag som om det vore det sista. Filmen har hyllats av kritiker för sin intensiva action och råa realism ? missa inte denna gripande actionthriller!
Kevin Sorbo (tv-serierna ?Andromeda? och ?Hercules?) spelar huvud-rollen i denna actionspäckade uppföljare till succén Walking Tall om en lokal hjälte som tar lagen i egna händer. Nick (Sorbo) återvänder till sin hemstad efter att hans far, tillika stadens sheriff, omkommit under mystiska omständigheter i en bilolycka. Han upptäcker snart att det trevliga samhälle han en gång växte upp i, har tagits över av ett gäng våldsamma ligister som försöker skrämma slag på folk och övertala stadens affärsmän att sälja ut sin affärsverksamhet. Med hjälp av en FBI-agent och några gamla vänner, blir Nick ny sheriff och kommer att göra allt i sin makt för att besegra gänget med dess hänsynslösa ledare i spetsen och bringa ordning i staden.
Legalis jobbar med internationella bolagsbildningar, e-wallets & kort med komplett kortsystem. Vi kan erbjuda eget kortsystem+kort, med egen kort-bin, branding av korten om så önskas. Korten är kopplade via MasterCard och har full funktionalitet, uttag, internetköp osv. Det finns en lång rad med valmöjligheter angående affärsupplägget. Vanligvis sätter vi systemet i drift och sköter underhåll. Rekommenderat till dig med kunder 7000+ Kortsystem med Kort -Kortsystem -egen branding på kort -egna transaktionsavgifter -korresponderande bank -kort-ingen kreditkontroll (egen bin MasterCard) -ingen Due Diligence(ingen passkopia osv) Uppstartskostnad ca 25 000 EURO Kontakta oss för möte MVH Legalis
Vi söker en lösningstekniker inom Desktop Management för rekrytering till Steria Om tjänsten Vi söker en lösningstekniker inom Desktop Management för rekrytering till Steria Steria, en ledande europeisk leverantör av heltäckande IT-tjänster, erbjuder kunder integrerade tjänster såsom rådgivning inom affärsverksamhetens kärnprocesser såväl som utveckling och drift av deras IT-system. Steria har över 19 000 medarbetare i 16 länder. Omsättningen per den 31 december 2009 uppgick till 1 630 miljoner euro. Koncernen med huvudkontor i Paris är noterat på Parisbörsen Euronext. I Sverige erbjuder vi konsult- och systemintegrationstjänster samt outsourcinglösningar inom infrastruktur, drift och förvaltning. Vi är ca 160 anställda fördelade på två orter; Stockholm och Sundsvall.