Allt till salu inom "affärsöverlåtelser"

Sortering:
PizzaMaster 732 ED
Butik
Igår

PizzaMaster 732 ED Visa liknande

65 928 kr
Blocket.se
Restaurang
Södertälje
Idag

Restaurang Visa liknande

Blocket.se
Serveringskyl
Butik
2 dagar

Serveringskyl

Blocket.se
Kaffebar - Skanstull - AAA-...
Butik
2 dagar

Kaffebar - Skanstull - AAA-...

1 200 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 99

Tidigare annonser till salu

Affärsöverlåtelser  ·  Stockholm

Aktiebolag med aktiekapital

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Aktiebolag med intakt aktiekapital. Våra bolag är nyregistrerade och har aldrig använts. Bolagen har en revisor samt konto i bank, tillgång till Internet. Varje bolag äger ett datasystem med bl a bokföring och fakturering för småföretagare. Systemet är bokfört som en immaterialrättslig tillgång. Systemet har, efter registreringen, köpts av bolaget för 100 000:- och följer med bolaget. Man behöver alltså inte sätta in AK vid köp av bolaget. Vi hjälper Er med ändringarna hos Bolagsverket och ansökan hos Skatteverket utan extra kostnad. Ring för mer info, 0704 390021
0 kr
Blocket.se
Affärsöverlåtelser  ·  Danderyd

Ditt Förtags Säkerhet - Vårt Jobb

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säkra Dig och Din versksamhet med hjälp av Panlegis. Vill du ha: * En FULL ansvarsbegränsning * Betydligt LÄGRE skatt * INGET aktiekapital * Enkel administration * Möjligheten att kunna anställa dig själv * Möjligheten att kunna ta ut utdelning istället för lön * Skattefria förmåner till ägare som anställd Du kan också: Säkra dina och din rörelses tillgångar samtidigt som du sparar undan vinster från ditt verksamhetsbolag för vidare investering samt möjlighet att sälja underliggande bolag utan att utlösa beskattning. Är SUF och HFN är något för dig? Ring våra företagsexperter för mer information idag! Låt oss hjälpa dig!
3 480 kr
Blocket.se
Domäner och sajter  ·  Huddinge

Domännamn OmsorgsAssistans.se

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Domännamnet OmsorgsAssistans.se finns nu till salu. Min mor stod med långt gångna planer att starta egen verksamhet inom assistans, och bad mig (då jag arbetar som IT ansvarig för ett flygföretag) att registrera och administrera allt runt denna domän. Sagt och gjort, domänen registrerades i slutet av 2009. Min mor fick dock en stroke innan allt kom att sjösättas, varför alla planer har skrinlagts för gott. OmsorgsAssistans är ett utmärkt domännamn, och företagsnamn, för verksamheter med fokus på assistans, omsorg osv. För bra för att stoppas i fryspåse. Därför säljs nu domänen till högstbjudande. Ide, utgångspris: 3000 kr. Skambud undanbedes.
3 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj