Allt till salu inom "afrikansk pygméigelkott"

Sortering:

Tidigare annonser till salu

Djur  ·  Borlänge

Afrikansk pygmeigelkott söker nytt hem

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
oda är en liten albinotjej på snart 2 år. måste nu sälja henne pga flytt. oda är rumsren och är en pigg och nyfiken kotte. hon har ett eget litet hus som hon tar med sig i flytten, även hennes sandlåda, favoritleksak, mat- och vattenskål följer med. som det syns på bilderna är hon god vän med våra hundar. ring eller mejla gärna och fråga om det är något du undrar över.
750 kr
Blocket.se
Djur  ·  Göteborg

Afrikansk pygmèigelkott

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
2 st (honor) fina kottar lite drygt ett år säljes pga. flytt till liten lägenhet och därmed får de inte den plats de behöver. Önskar dem det bästa. Eddi är "salt/peppar" med stamtavla och Chili är "grey" (står det i pappret men jag tycker även hon ser ut som salt/peppar). Skickar tyvärr inte med burar men du får med filtar, skålar, springhjul, hus etc. Friska i övrigt. Mycket speciella djur så man måste veta vad man ger sig in på. För mer info, ring: 0737 59 77 59 eller maila. Mvh Rebecca
1 700 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Afrikansk pygméigelkott

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi säljer nu vår älskade lilla igelkott pga tidsbrist. Lilla törnrosa är 2 år, och är väldigt social och lätt att handskas med. Hon kan dock vara väldigt arg om man väcker henne när hon sover. Törnrosa älskar att springa runt på golvet och leka med sina leksaker. Törnrosa älskar larver, maskar, röd paprika och leverpastej. I priset ingår bur, mat, leksaker, olja till att tvätta Törnrosa, klosax och tillbehör! Och självklart lilla Törnrosa! Vi säljer endast Törnrosa till ett hem som vet hur man tar hand om en igelkott.
1 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Afrikansk pygmeigelkott

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En liten hona född i Juli i år. Hon är en import ifrån tjeckien som har suttit sin karantän tid hos oss i Sverige och kan nu flytta. Efftertraktad stam och avels linjer, finns ingen släkt i Sverige någonstans på denne tjej. Perfekt som ny blodlinje för avel. veterinär besiktad av mig när hon kom till Sverige och med U.A på allt, blanka fina papper! Hör av er för mer info eller intresse
2 000 kr
Blocket.se

Afrikansk pygméigelkott

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag planerar att köpa en afrikansk pygméigelkott till våren (tidigast i mars) och undrar om någon uppfödare, helst i södra delen av landet, planerar att ta någon kull till dess? Jag har aldrig ägt just en igelkott förr, men jag har haft många andra djur under årens lopp, fött upp chinchillor, kaniner och gerbiler bl.a. och gick djurvårdslinjen på gymnasiet. Jag har läst på en del och vill lära mig mer om dessa djur som jag varit nyfiken på under en tid. Hör gärna av dig om detta låter intressant.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj