Allt till salu inom "afrikansk pygméigelkott till salu bortskänkes"

Sortering:
matsalsmöbei
Sotenäs
Idag

matsalsmöbei

Blocket.se
Soffa
Sotenäs
Idag

Soffa Visa liknande

Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Djur  ·  Stockholm

Afrikansk pygmeigelkott bortskänkes

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Lille Iglis söker nytt hem på grund av bristande möjligheter att kvarstå i det nuvarande hemmet. Iglis är ett lättskött djur, men inte särskilt social. Hon har också, som vi förstår det sen födseln, ett fel på ena benet. Hon behöver kattmat och vatten varje dag, samt att man städar hennes bur ibland (en gång varannan vecka tex). Äter gärna köttfärs och kyckling. Och tycker det är roligt att få gå fritt i tex terassen, och känna dofter. Eftersom det är en afrikansk pygmeigelkott får hon dock aldrig få det kallt! Vi skänker gärna bort Iglis + hennes bur och tillbehör (värt ca 1000 kronor) till seriös person, som kan komma och hämta buren från oss.
0 kr
Blocket.se

Afrikansk pygméigelkott

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Mysig Afrikansk pygméigelkott som är drygt 2 år säljer pga tidsbrist. Hon är liten, söt, charmig och bestämd. Hon äter kattmat och är vaken på kvällen/ natten. Det medföljer saker/ mat. Hon bor i dag i en barnfamilj och har bringat oss mycket glädje. Hon är självklart fullt frisk. Det viktigaste är att hon hamnar hos en bra familj/ person, inte priset. Hör av er vid frågor.
1 000 kr
Blocket.se

Afrikansk pygmeigelkotte

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Hej Jag är en afrikansk pygmeigelkotte på 1.5 år. Mina föräldrar har gett mig namnet Kent. De tar bra hand om mig, jag har stor plats att röra mig på( jag måste ha minst 20 kvm). Jag har mycket sällskap i form av tre barn och tre katter- alla gosar med mig.Men sista tiden har jag känt att ingen har tid med mig. Jag letar efter ett nytt hem där mina blivande föräldrar har bra kunskap eller bra pålästa om min sort. Vill även att de ska ha mycket tid att umgås med mig. Min favoritmat är samma som katternas, äter lika bra ur deras skål som min egen.En och annan larv är är inte helt fel. När jag flyttar har jag eget hus och toalett med mig. Kontakta mina föräldrar på mail och berätta lite om er själva. De säger att mitt marknadsvärde är 1500:-, men kommer jag till ett nytt bra hem, så kan priset diskuteras.
1 500 kr
Blocket.se

Afrikansk Pygméigelkott - 9 månader

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Superfin Afrikansk Pyméigelkott söker nytt hem. Hon är 9 månader gammal, och vi har haft henne sedan hon var 10 veckor. Den afrikanska pygméigelkotten är ett nattdjur som sover hopkurad i en gosig filt under dagen. Vi matar henne med torrfoder (katt) och gärna lite mjölmask eller andra insekter. Hon dricker vatten. (absolut inte mjölk) Den Afrikanska Pygméigelkotten behöver stor yta att springa på (enligt lag 20 kvm), men vi har även haft en öppen bur. Hon kan därmed välja själv när hon vill gå in och ut ur buren . I buren har hon ett hus att sova i, en massa gosiga filtar, matskål, vattenskål, springhjul mm. Om du vill ha en taggig och helt underbar liten kotte som husdjur i flera år framöver är du välkommen att höra av dig. Jag svarar enbart på seriösa förfrågningar och vill att du läst på om den Afrikanska Pygméigelkotten. Kotten finns att hämta nära Farsta Centrum. Tillbehör medföljer.
1 000 kr
Blocket.se
Djur  ·  Piteå

Igelkott bortskänkes

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
4-årig afrikansk pygméigelkott (albino) bortskänkes till snäll djurvän på grund av längre utlandsvistelse. Ring (kvällstid) eller maila för mer information. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj