Quantcast
Till salu inom: ”

afrikansk dvärgget säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har några getter till salu i olika färger och åldrar. Brun/svart/vit/beige i färgerna. Alla två eller flerfärgade. En bockkilling som ännu är för ung att säljas utan mamma, men de kan säljas tillsammans alt varförsig om ca 3 veckor. 800kr/st för getter under ett år och 600 kr st för äldre! ENDAST seriösa hör av sig. Med erfarenhet av tidigare strul så sätter jag Tingpeng på hälften av priset för ett djur, återfås ej om du skulle ångra dig.
Har ett tacklamm o en bockkilling till salu båda ca 4 månader gammla Tacklammet är av rasen roslagsfår o är mycket tillgiven och har gått lös hemma hos oss o alltid hållt sig på gården Bockkillingen är en afrikansk dvärgget o han är oxå mycket sällskaplig o pratglad även han har mestadels gått lös vill att båda dessa kommer till ett o samma hem o gärna där de kan få vara ute större delen av dagarna Pris för båda är 1600kr Ring Jessica 070-6919617 De finns att se o hämta utanför Sollefteå
Nu säljer vi våra killingar! Mamma är Jämtget och pappa är Afrikansk Dvärgget. De är sociala, glada och himla gulliga! Vi har 4killingar till salu: 3 killar och 1 tjej. Pris för killar är 1000kr. Pris för tjej är 1200kr. Vi har också en bock renras Afrikansk dvärgget, 12 månader gammal, 1000kr. Säljer bara till dig som har SE-nummer.EJ TILL SLAKT! Leveransklara V. 27-28. Nu kan man boka sin killing för 200kr i bokningsavgift! Mer djur till salu finns på vår sida: http://berggarden.webs.com/ Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag säljer/ hyr ut min fina afrikanska, avelsbock. Han är snäll och har varit en styrka i getflocken. Killingar har fått klättra på honom,och han har hållit ihop flocken på ett bra sätt. Eftersom jag har fått små killingar, är jag rädd för inavel, innan vi har inhägnat ordentligt. Om någon vill ha honom ett tag, vill jag gärna ha honom tillbaka sen. Säljes eller allra helst uthyres. OBS Bilderna var tagna när han var liten.