Allt till salu inom "afrikansk trumma"

Sortering:
Trumma
Kungsholmen
4 dagar

Trumma Visa liknande

400 kr
Blocket.se
Afrikansk Djembe
Huddinge
9 dagar

Afrikansk Djembe Visa liknande

660 kr
Blocket.se
Afrikansk djembe
Örebro
12 dagar

Afrikansk djembe Visa liknande

2 200 kr
Blocket.se
Afrikansk trumma.
Nykvarn
1 månader

Afrikansk trumma. Visa liknande

1 300 kr
Blocket.se
Afrikansk Djembe
Örebro
2 månader

Afrikansk Djembe Visa liknande

4 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Trummor och slagverk  ·  Gotlands län

Afrikansk trumma fram t o m RuteReaRute 4/6

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Trumma med bra sound, gjord i Gambia. troligtvis behövs det bytas skinn, en träplugg saknas. ca 40 cm hög ca 25 cm diam 600 kr Liten trumma med "ljudförändringssnören" Talking drum? 150 kr och MYCKET MYCKET MER Rute Röda Raden 6b OBS flyttförsäljning fram t o m lörd 4/6 RuteReaRute
0 kr
Blocket.se

Afrikansk trumma

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Köpte denna för ca fem år sedan på en resa i Zimbabwe. Den är gjord av ett helt stycke trä. En urgröpt trädstam är rätt beskrivning. Koskinn på. Riktigt bra ljud med fantastisk bas. Ca en meter hög. Ganska tung. Har stått i ett torrt och svalt förråd i ett par år så den är fortfarande i gott skick. Finns att hämta i Orminge, Saltsjö-Boo. Om annonsen finns kvar så finns trumman kvar. djembe, bongos, trummor
300 kr
Blocket.se

Afrikansk dans & trummor till möhippan?

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Att skaka rumpa till livetrummor med kompisgänget och den blivande bruden är tveklöst det perfekta inslaget för en lyckad dag! Yassimbe och hans medmusikanter leder er genom en energifylld och lagom svettig timme fylld av afrikansk rytm och atmosfär. Workshopen skräddarsys efter era önskemål och anpassas efter gruppens förkunskaper. Inomhus eller utomhus i gräset - ni väljer! För frågor och bokningar, kontakta bokningsansvarig Frida via telefon eller mejl. (Pris exkl. eventuell lokalhyra och resersättning utanför Göteborgsområdet)
2 500 kr
Blocket.se
Trummor och slagverk  ·  Göteborg

Djembe Conga

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
DJEMBE PRIS: 2900:- - 33 cm spelyta - djalla (afrikanskt träslag) - afrikansk getskinn - ca 8 kg CONGA TRAVEL Pearl PRIS: 1200:- - modell 1175 - 11 3/4 - ALDRIG ANVÄND! http://www.youtube.com/watch?v=mD3k_SUXG7M ALESIS iODOCK för IPAD PRIS: 800:- Första Pro Audio dockningsstation för iPad! (Både 1&2) http://www.ordermusic.se/produkter/studio/iphone-ipad/iodock SE Electronics X1 ALDRIG ANVÄND! Kondensator Mikrofon PRIS: 600:- http://www.thomann.de/se/se_electronics_x1.htm Går bra att ringa!
0 kr
Blocket.se
Trummor och slagverk  ·  Stockholm

Fin afrikansk Djembe

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag säljer nu min fina Djembe då jag inte har tid att spela på den längre. Den har varit i sverige i 10 år och inte spruckit pga klimatet, så det är en hållbar trumma. Den låter mycket och bra!
2 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj