Quantcast
Till salu inom: ”

aik tavla säljes

Tavla

Lund

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tavla

Kristinehamn
Tavlor 150kr

Västerås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min fina AIK-tavla av konstnären Lars Ahlberg föreställande "Honken", Gozzi, Dick Tärnström, "Ankan", Engblom, Rickard Franzén, ikoniske materialaren "Roggan" Andersson och Peter Gradin. Tavlan, som såldes i endast 299 exemplar, är handsignerad av samtliga legendarer. Tavlan såldes av AIK Hockey 2011 i samband med 90-årsjubiléet. Tyvärr får den inte längre plats hemma hos mig. Jag säljer den för inköpspris. En riktig, blivande raritet och ett super-samlarobjekt för alla "Gnagare" därute.
Spelartavlor med spelare som spelar eller spelat i Skellefteå AIK. Olika storlekar Många av dem signerade även om de inte är det på bilderna här! Tenkrat och Jimmie har signerat! Välmålade i akryl på pannåer. Priset är endast ett exempel Fler tavlor ser ni på min hemsida! OBS! All kopiering av mina bilder på tavlor är strikt förbjuden!
Inglasad AIK tavla (KANONSKOTT) av Paul Riesser - 99, 72+52 cm föreställande fottboll o AIK märke som en rund bomb. svart stetson keps i skinn med AIK märke fram,bok AIK 90 år ,mina drömmars klubb.
Säljer min "Guldtavla" på Hardy Nilsson från guldåret med Skellefteå Aik. Numrerad, ett av 165 exemplar i Sverige, har haft denna tavla i ca 20 år i min ägo. Kan fraktas/skickas över hela Sverige Maila bud