Quantcast
Till salu inom: ”

bruno liljefors tavlor värde säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F

Tidigare annonser till salu

Carlsson | Utg. 2011. Ej o.u. | Förlagsband. | s. | 9789173313841 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska --- Mer info: Anders Liljefors är en av de största keramiska konstnärerna, alltför tidigt bortgången bara 47 år gammal i mitten av 1960-talet. Experter betraktar honom som en av de mest viktiga keramikerna i världen. Han var verksam vid Gustavsberg, men arbetade också frilans. Han hade en akademisk utbildning som målare, men var ärftligt belastad som brorson till Bruno Liljefors. Han började som målare med övergick efterhand till keramisk konst och skulptur. Han hann med många offentliga utsmyckningar. Detta är den första boken om detta konstnärskap. Gösta Arvidsson är konstvetare m.m. och författare till ett flertal böcker om bl.a. Gustavsbergs porslinsfabrik. Arvidsson är själv uppvuxen i Gustavsberg. | Obs: Denna bok har vi på ett separat lager, räkna med ytterligare dagar i leveranstid. Se villkoren nedan. | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Vi strävar efter att kunna skicka den inom 5-6 vardagar.
1. Tulpan i vas, vacker oljemålning, 40 x 53 cm. 2. Näckrosor, en ovanligt vacker akvarelltavla, 54 x 40 cm. 3. Dalkulla. Denna oljemålning är en kopia av Anders Zorn, 36 x 29 cm. 4 och 5. Två tavlor som hör ihop, Mårtenstorget i Lund och Slottsmöllan, 37 x 31 cm. Alla fem tavlorna får du för endast 120 kr. ------------------------------------------------------------ 6. Havsörn och hare av Bruno Liljefors. Denna vackra oljemålning är en kopia av BrunoLiljefors. 70 x 100 cm. Endast 250 kr.
Det stora naturintresset har också fört med sig ökad uppmärksamhet för naturskildringar i ord och bild ochdj naturligtvis även för de många konstnärer som på olika sätt speglar skeendet. Den störste av dem alla, Bruno Liljefors, är aktuellare än någonsin, även om han verkade i en tid då landskåpet ännu var jungfruligt. Det var därför ganska givet, när Västergötlands Turistråd sökte ett tema för en sommarutställning på Läckö slott, att vi valde just honom. . Det var också mycket tack vare Bruno Liljefors son. Lindorm, som utlovat att den stora donation av Bruno Liljefors verk, som Lindorm och hans hustru gjort till Uppsala universitet,p skulle kunna få disponeras på Läckö slott sommaren 1982, som gjorde att vi ville försöka genomföra utställningen. Västergötlands turistråd.1982. Häftad. 78 sidor.Laminat.Rikt illustrerad i färg.Format 20x20cm.Vikt 300g.Språk:Språk:Svenska.Absolut nyskick.Frakt och förpackning 30 kronor.(Sverige).
Äldre anhörig flyttar till mindre boende och diverse möbler säljes. Alla punkter finns i Löddeköpinge. * Soffgrupp från 1950 i kraftigt och vackert tyg. Inga skador och klädsel är i mycket fint skick. * Tavla av Bruno Liljefors - Reproduktion med intyg. * Äldre skåp som när det öppnas blir en skrivpulpet. Säljes tillsammans eller var för sig till högstbjudande. Skambud besvaras ej!! //Rickard