Allt till salu inom "akta graco duoflex xtp bruksanvisning"

Sortering:

Tidigare annonser till salu

Bilbarnstolar  ·  Burlöv

Akta Graco Duoflex XTP -900 SEK

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Vill sälja bilbarnstol med lutningsbygel för säkrare montering i alla bilar. Hög säkerhet och flexibilitet gör att du kan använda bilbarnstolen under lång tid.Har sidokollisionsskydd, fempunktssele,den kan monteras bakåtvänd i fram eller baksäte med två eller trepunktsbälte och underförankringsband. Vid framåtvänd montering används bilens trepunktsbälte. Är godkänd för barn som väger mer än 15 kg och upp till 25 kg bakåtvänt i framsäte och upp till 18 kg med stödben i baksätet. Godkänd som framåtvänd bältesstol med trepunktsbälte från 15 - 25 kg. är bekläd med maskintvättbar klädsel i 30 grader. Bruksanvisning boken medföljer.
900 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Kungsbacka

Akta Graco DuoFlex XTP Bilbarnstol

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Nu säljer vi våran Akta Graco DuoFlex XTP bilbarnstol eftersom att våran lillebror har växt ur den. Den är till för barn mellan 5 månader till 6 år eller barn upp till 25 kg. Barnet kan sitta både framåtvänd och bakåtvänd beroende på barnets vikt. Stolen kan monteras i samtliga passagerarsäten och kan monteras med upp till 35 graders lutning. Fempunktsbälte för ökat säkerhet. Stödben och bruksanvisning finns och ingår! Nypris ca: 2000 kr. Bra skick och bästa märket! För mer info mejla, ring eller gå in på www.gracobaby.se!
900 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västerbottens län

Akta Graco duoflex xtp

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i Igår
Årsmodell 2008, välskött, givetvis aldrig krockad. Nytvättad klädsel. Saknar bruksanvisning men den finns att hitta på nätet. Akta Graco Duoflex XTP är en bilbarnstol med lutningsbygel för säkrare montering i alla bilar. Från 5 månader till ca 5 år (9-25 kg). - Sidokollisionsskydd. - Fempunktssele. - Monteras bakåtvänd i fram- eller baksäte med två- eller trepunktsbälte och förankringsband, vid framåtvänd montering används bilens trepunktsbälte. Endast för avhämtning, skickas ej.
400 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

AKTA GRACO DUOFLEx XTP

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Bilbarnstol i bra skick, blå till färgen. Alla remmar och stolpe för bakvändmontering finns. Akta Graco duoflex xtp är en bekväm stol med rejält huvudstöd. Den är godkänd för bakåtvänt åkande för barn 0-25 kg i framsäte, 0-18 kg i baksäte. Stolen är också godkänd för framåtvänt åkande för barn som väger 15-25 kilo och då används endast bilens trepunktsbälte. Lutningsindikator på stolen för att visa korrekt lutning. Tvättbar klädsel. (Nypris runt 2000:-) Bl.a här finns bruksanvisning: http://media.gracobaby.eu/manuals/Duo%20XTP.pdf
450 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Blekinge län

Akta Graco DuoFlex XTP

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Så fin bilbarnstol säljes! Duflex XTP är E-04-godkänd för bakåtvänd montering för mindre barn 0 - 25 kg i framsäte och 0 -18 kg i baksäte. Samt 15 - 25 kg som framåtvänd bältesstol på samtliga platser i bilen med trepunktsbälte. Stolen är använd av ett barn, är hel o ren och givetvis har stolen aldrig varit med om någon krock! Förankringsband, stödben, huvudskydd och bruksanvisning medföljer! Stolen finns på Trossö. Victoria Milå 0708-35 15 00
750 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj