Quantcast
Till salu inom: ”

akta graco duoflex xtp bruksanvisning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Audiolab 8000S

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vill sälja bilbarnstol med lutningsbygel för säkrare montering i alla bilar. Hög säkerhet och flexibilitet gör att du kan använda bilbarnstolen under lång tid.Har sidokollisionsskydd, fempunktssele,den kan monteras bakåtvänd i fram eller baksäte med två eller trepunktsbälte och underförankringsband. Vid framåtvänd montering används bilens trepunktsbälte. Är godkänd för barn som väger mer än 15 kg och upp till 25 kg bakåtvänt i framsäte och upp till 18 kg med stödben i baksätet. Godkänd som framåtvänd bältesstol med trepunktsbälte från 15 - 25 kg. är bekläd med maskintvättbar klädsel i 30 grader. Bruksanvisning boken medföljer.
Nu säljer vi våran Akta Graco DuoFlex XTP bilbarnstol eftersom att våran lillebror har växt ur den. Den är till för barn mellan 5 månader till 6 år eller barn upp till 25 kg. Barnet kan sitta både framåtvänd och bakåtvänd beroende på barnets vikt. Stolen kan monteras i samtliga passagerarsäten och kan monteras med upp till 35 graders lutning. Fempunktsbälte för ökat säkerhet. Stödben och bruksanvisning finns och ingår! Nypris ca: 2000 kr. Bra skick och bästa märket! För mer info mejla, ring eller gå in på www.gracobaby.se!
Årsmodell 2008, välskött, givetvis aldrig krockad. Nytvättad klädsel. Saknar bruksanvisning men den finns att hitta på nätet. Akta Graco Duoflex XTP är en bilbarnstol med lutningsbygel för säkrare montering i alla bilar. Från 5 månader till ca 5 år (9-25 kg). - Sidokollisionsskydd. - Fempunktssele. - Monteras bakåtvänd i fram- eller baksäte med två- eller trepunktsbälte och förankringsband, vid framåtvänd montering används bilens trepunktsbälte. Endast för avhämtning, skickas ej.
Bilbarnstol i bra skick, blå till färgen. Alla remmar och stolpe för bakvändmontering finns. Akta Graco duoflex xtp är en bekväm stol med rejält huvudstöd. Den är godkänd för bakåtvänt åkande för barn 0-25 kg i framsäte, 0-18 kg i baksäte. Stolen är också godkänd för framåtvänt åkande för barn som väger 15-25 kilo och då används endast bilens trepunktsbälte. Lutningsindikator på stolen för att visa korrekt lutning. Tvättbar klädsel. (Nypris runt 2000:-) Bl.a här finns bruksanvisning: http://media.gracobaby.eu/manuals/Duo%20XTP.pdf
Så fin bilbarnstol säljes! Duflex XTP är E-04-godkänd för bakåtvänd montering för mindre barn 0 - 25 kg i framsäte och 0 -18 kg i baksäte. Samt 15 - 25 kg som framåtvänd bältesstol på samtliga platser i bilen med trepunktsbälte. Stolen är använd av ett barn, är hel o ren och givetvis har stolen aldrig varit med om någon krock! Förankringsband, stödben, huvudskydd och bruksanvisning medföljer! Stolen finns på Trossö. Victoria Milå 0708-35 15 00