Allt till salu inom "bruksanvisning akta graco duoflex"

Sortering:
Baby gunga
Helsingborg
Idag

Baby gunga Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Anna-lena Löfgren, Siw Malm...
Huddinge
Idag

Anna-lena Löfgren, Siw Malm...

45 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Bilbarnstolar  ·  Staffanstorp

Akta graco "duoFlex XTP"

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Säljer vår bilbarnstol Akta Graco Duoflex. Ca 5 mån-5/6 år Fint skick, alla delar finns, + bruksanvisning på svenska Den är E-04 godkänd för bakåtvänd montering för barn i gruppen 0-25 år, i framsäte och 0-18 kg i baksäte. Stolen är E-04 godkänd för barn i gruppen 15-25 kg som framåtvänd bältesstol på smatliga platser i bilen med trepunktsbälte. Nypris 1799:- Säljer den för 700 kr
700 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Kista

Bilbarnsstol Akta Graco duoflex

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Fin bilbarnstol med fempunktsbälte och sidokollisionsskydd. Stolen är godkänd för placering på samtliga passagerarplatser i bilen. Den är för barn från fem månader upp till och med 25 kg för montering bak- eller framåtvänt. Stolen är godkänd även för nyfödda. Till stolen ingår löstagbart solskydd, stödben för montering i baksäte och två stycken bältespar för att enkelt kunna flytta stolen mellan bak- och framsäte eller två bilar. Maskintvättbar klädsel i 30 grader. Bruksanvisning medföljer.
500 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Uppsala

Bilbarnstolar Britax Freeway Acta Graco Duofl

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Bilbarnstol Britax Freeway grå för 0-25 kg. Godkänd för bakåtvänt åkande i fram och baksäte. Underförankringsband och bruksanvisning medföljer. Varsamt hanterad och okrockad i rökfri bil. 500:- Bilbarnstol Akta Graco DuoFlex XTP blå. Godkänd för bakåtvänt åkande i fram (0-25 kg) och baksäte (0-18 kg). Godkänd för framåtvänt åkande (15-25 kg) på samtliga platser. Underförankringsband, bruksanvisning och övriga originaltillbehör medföljer. Varsamt hanterad och okrockad i rökfri bil. 800:- Kan levereras till Uppsala/Boländerna eller Knivsta. Finns även barnvagn och bärryggsäck att bära barn i i annan annons.
500 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Stockholm

Akta Graco Duoflex och Cosmic

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Akta Graco Duoflex xtp bilbarnstol I mycket bra skick, sparsamt använd, Som ny! Vinröd och grå, Sidokollisionsskydd Fempunktssele, Lutningsbygel för bättre komfort, Stödben o förankringsband Monteras antingen framåt eller bakåt Passar från ca 5 månader till 4-5 år eller upp till 26 kg 900:- AKTA Graco Cosmic bilbarnstol Mkt fin och med funktioner som ovan fast modell utan stödben. (På bilden är den anpassad som bältesstol, den är helt komplett) blå klädsel, enkel att vinkla med en ratt. Bruksanvisningar finns, vi kan även visa! 700:- Tar även inbyte mot fina bältesstolar för vi har långa tjejer! Om du köper båda 100:- rabatt.
700 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Stockholm

Jättefin Akta Graco DuoFlex, bilbarnstol

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Säljer en jättefin, knappt använd mörkblå (ser dock grå ut på bilden) bilbarnstol för barn ca 5 mån-5/6år. Stilen är godkänd för bakåtvänd montering för barn i gruppen 0-25 kg i framsäte och 0-18 kg i baksäte. Godkänd för 15-25 kg framåtvänd bältesstol på alla platser i bilen. Klädseln är avtagbar och tvättbar i maskin 30 grader. Mycket fint skick. Ca 2 år gammal. Allt, såsom remmar, stödpinne och bruksanvisning medföljer. Finns att hämta i Gröndal/Liljeholmen.
800 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj