Quantcast
Till salu inom: ”

bruksanvisning akta graco duoflex säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Audiolab 8000S

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer vår bilbarnstol Akta Graco Duoflex. Ca 5 mån-5/6 år Fint skick, alla delar finns, + bruksanvisning på svenska Den är E-04 godkänd för bakåtvänd montering för barn i gruppen 0-25 år, i framsäte och 0-18 kg i baksäte. Stolen är E-04 godkänd för barn i gruppen 15-25 kg som framåtvänd bältesstol på smatliga platser i bilen med trepunktsbälte. Nypris 1799:- Säljer den för 700 kr
Fin bilbarnstol med fempunktsbälte och sidokollisionsskydd. Stolen är godkänd för placering på samtliga passagerarplatser i bilen. Den är för barn från fem månader upp till och med 25 kg för montering bak- eller framåtvänt. Stolen är godkänd även för nyfödda. Till stolen ingår löstagbart solskydd, stödben för montering i baksäte och två stycken bältespar för att enkelt kunna flytta stolen mellan bak- och framsäte eller två bilar. Maskintvättbar klädsel i 30 grader. Bruksanvisning medföljer.
Bilbarnstol Britax Freeway grå för 0-25 kg. Godkänd för bakåtvänt åkande i fram och baksäte. Underförankringsband och bruksanvisning medföljer. Varsamt hanterad och okrockad i rökfri bil. 500:- Bilbarnstol Akta Graco DuoFlex XTP blå. Godkänd för bakåtvänt åkande i fram (0-25 kg) och baksäte (0-18 kg). Godkänd för framåtvänt åkande (15-25 kg) på samtliga platser. Underförankringsband, bruksanvisning och övriga originaltillbehör medföljer. Varsamt hanterad och okrockad i rökfri bil. 800:- Kan levereras till Uppsala/Boländerna eller Knivsta. Finns även barnvagn och bärryggsäck att bära barn i i annan annons.
Akta Graco Duoflex xtp bilbarnstol I mycket bra skick, sparsamt använd, Som ny! Vinröd och grå, Sidokollisionsskydd Fempunktssele, Lutningsbygel för bättre komfort, Stödben o förankringsband Monteras antingen framåt eller bakåt Passar från ca 5 månader till 4-5 år eller upp till 26 kg 900:- AKTA Graco Cosmic bilbarnstol Mkt fin och med funktioner som ovan fast modell utan stödben. (På bilden är den anpassad som bältesstol, den är helt komplett) blå klädsel, enkel att vinkla med en ratt. Bruksanvisningar finns, vi kan även visa! 700:- Tar även inbyte mot fina bältesstolar för vi har långa tjejer! Om du köper båda 100:- rabatt.
Säljer en jättefin, knappt använd mörkblå (ser dock grå ut på bilden) bilbarnstol för barn ca 5 mån-5/6år. Stilen är godkänd för bakåtvänd montering för barn i gruppen 0-25 kg i framsäte och 0-18 kg i baksäte. Godkänd för 15-25 kg framåtvänd bältesstol på alla platser i bilen. Klädseln är avtagbar och tvättbar i maskin 30 grader. Mycket fint skick. Ca 2 år gammal. Allt, såsom remmar, stödpinne och bruksanvisning medföljer. Finns att hämta i Gröndal/Liljeholmen.