Quantcast
Till salu inom: ”

akta graco duoflex säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi säljer nu vår bilbarnstol som är i mycket fint skick. Xtp (Extreme Protection) betyder att denna stol är testad mot marknadens hårdaste säkerhetskrav. Alla Xtp stolar har även ett sidokollisionsskydd som väsentligt ökar säkerheten vid en sidokrock. Detta skydd fungerar även som ett huvudstöd för barnet. En bilbarnstol som kan användas bakåtvänd från ca 5 mån-ca 4 år och därefter framåtvänd till ca 6 år eller 25 kg. Man kan plocka bort bältet som sitter i stolen och senare använda sig av bilens säkerhetsbälte när barnet blir större. Kan användas både i bilens framsäte och baksäte.
Säljer vår mycket välskötta bilbarnstol som vi har varit mycket nöjda med. Den är lätthanterlig och har fått höga betyg för säkerhet och komfort i flertalet tester. DuoFlex XTP är en vändbar stol, godkänd bakåtvänd i framsätet 0-25 kg, i baksätet 0-18 kg. Den är också godkänd som framåtvänd bältesstol, dvs man använder bara bilens bälten, från 15-25 kg på alla platser i bilen. DuoFlex XTP har en ganska rymlig sits med det nya huvudstödet som ger skydd vid sidokollision. Duoflex har en metallbygel fram som ger bättre lutning framför allt då den används i framsätet.
Våra barn har vuxit ur sina bilstolar. Det som gäller för båda stolar: Kan användas både bakåtvänd och framåtvänd. Kan användas från nyfödd (men det är nog bäst med annan stol det första året) upp till 25 kg. Våra barn använde dem till drygt 6 års ålder. Båda stolarna är fräscha och i bra skick. Bruksanvisning och kvitto finns. Den till vänster: Acta Graco Duoflex XTP, inköpt 2006 (1795kr). Säljer den nu för 700kr. Den till höger: Akta Graco Duoflex Basic, inköpt 2004 (1495 kr) Säljer den nu för 500kr. Ring helst.