Allt till salu inom "alpha industries"

Sortering:
JEANS & TRÖJOR
Partille
9 dagar

JEANS & TRÖJOR Visa liknande

50 kr
Blocket.se
Märkes hoodies
Örebro
11 dagar

Märkes hoodies Visa liknande

400 kr
Blocket.se
N3-B PM Dark Green (S)
Butik

N3-B PM Dark Green (S)

1 999 kr
NYTT Paapi Clothing
N3-B PM Dark Green (M)
Butik

N3-B PM Dark Green (M)

1 999 kr
NYTT Paapi Clothing
Visar sida 1 av 14

Tidigare annonser till salu

Dunjacka FIVE seasons och pilotjacka

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Jackor & Ytterplagg, stl. 38 (S), dam Original FIVE Seasons, endast använd vid fåtal tillfällen, mycket fint skick. 500:- Jackor & Ytterplagg, stl. 48 (M), herr Original Alpha Industries, använd endast en säsong 200:-
0 kr
Blocket.se

Alpha Industries jacka. GUN METAL

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jackor & Ytterplagg, stl. 56 (XL), herr Har en sprillans ny ORIGINAL Alpha jacka som beställts från deras hemsida (alphaindustries.com) i storlek XL & färg GUN METAL GREY. Har endast provat den och märkt att den är lite liten för mig. Betalade nästan 1900 kr för den med frakter o tullar och allt där till. Säljer den för endast 1000 kr pga blir för dyrt att skicka den tillbaka o få ny storlek.. 1 000:-
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Gotlands län

Alpha Industries Parka

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 5 månader
Jackor & Ytterplagg, stl. 52 (L), herr Säljer en Alpha Industries parka i nyskick som är använd cirka en och en halv månad från december förra året. Jackan är i storleken large. Jackan är tillverkad för Amerikanska försvaret och är oerhört varm och håller hög kvalitét. Nypris är 2500 plus frakt Maila eller ring för mer info Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 000 kr
Blocket.se

Oanvänd Alpha Industries jacka

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jackor & Ytterplagg, stl. 56 (XL), herr Jag säljer nu min oanvända gröna Alpha Industries jacka pga att den är lite för stor för mig. Den är som sagt aldrig använd och det finns inget att anmärka på. Det är självklart en originaljacka men jag har inget kvitto då jag fått den i jobbsammanhang. Det står Café Opera på ena ärmen och Breitling på den andra då dessa var sponsorer. Jackan är grön och i storlek XL. Nypris 1499 kr Mitt pris 700 kr Ring eller maila vid intresse!
700 kr
Blocket.se

ALPHA INDUSTRIES M-65 Jacka - Olivgrön

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Jackor & Ytterplagg, stl. 54 (L), herr ALPHA INDUSTRIES M-65 FIELD COAT Färg: OLIVE Storlek: Large - sitter mer som en XL! Stor i storleken. Nypris 1499kr. Ny, oanvänd. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
950 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj