Quantcast
Till salu inom: ”

alpha industries säljes

Tidigare annonser till salu

Jackor & Ytterplagg, stl. 38 (S), dam Original FIVE Seasons, endast använd vid fåtal tillfällen, mycket fint skick. 500:- Jackor & Ytterplagg, stl. 48 (M), herr Original Alpha Industries, använd endast en säsong 200:-
Jackor & Ytterplagg, stl. 56 (XL), herr Har en sprillans ny ORIGINAL Alpha jacka som beställts från deras hemsida (alphaindustries.com) i storlek XL & färg GUN METAL GREY. Har endast provat den och märkt att den är lite liten för mig. Betalade nästan 1900 kr för den med frakter o tullar och allt där till. Säljer den för endast 1000 kr pga blir för dyrt att skicka den tillbaka o få ny storlek.. 1 000:-
Jackor & Ytterplagg, stl. 52 (L), herr Säljer en Alpha Industries parka i nyskick som är använd cirka en och en halv månad från december förra året. Jackan är i storleken large. Jackan är tillverkad för Amerikanska försvaret och är oerhört varm och håller hög kvalitét. Nypris är 2500 plus frakt Maila eller ring för mer info Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jackor & Ytterplagg, stl. 56 (XL), herr Jag säljer nu min oanvända gröna Alpha Industries jacka pga att den är lite för stor för mig. Den är som sagt aldrig använd och det finns inget att anmärka på. Det är självklart en originaljacka men jag har inget kvitto då jag fått den i jobbsammanhang. Det står Café Opera på ena ärmen och Breitling på den andra då dessa var sponsorer. Jackan är grön och i storlek XL. Nypris 1499 kr Mitt pris 700 kr Ring eller maila vid intresse!
Jackor & Ytterplagg, stl. 54 (L), herr ALPHA INDUSTRIES M-65 FIELD COAT Färg: OLIVE Storlek: Large - sitter mer som en XL! Stor i storleken. Nypris 1499kr. Ny, oanvänd. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.