Quantcast
Till salu inom: ”

tvättmaskin industri säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

2011-03-31 Startade vi upp egen verksamhet eftersom vi nu växer är det tid att hitta en lämplig lokal att driva företaget vidare i. Har du en lokal som står tom är vi intresserade av att titta på den. Våra önskemål är att ha tillgång till ett litet kontor med indraget internet och plats för 2 skrivbord, wc och möjlighet att koppla in tvättmaskiner och torktumlare samt möjlighet till parkering för ett mindre antal bilar, antingen i lokalen eller utanför. MVH Puttes Städ & Fönsterputs.
Bilverkstad med tillhörande parkeringsplatser, verktyg uthyres omgående i närheten till Solna centrum och industriområde. Lokalen uthyres då ägaren är sjukskriven under närmaste året. Bilverkstaden är väl inarbetad och det finns flera större företagskunder. Verkstaden har tre kompletta lyftar. Goda utrymmen för material ingår. separat matplats, dusch, tvättmaskin och andra hygienutrymmen ingår. I lokalen finns kontor. I hyra ingår värme och elkostnader. Visning av lokal sker enligt överenskommelse.
skänker en podab " industri modell" från en tvättstuga har hafft den i privat bruk några år tills räkneverket började kärva lite då bytte jag till en ny maskin så den behöver lite översyn det ingår en torktummlare med som fungerar ok obs! dom skänkes tillsammans! har även en värmepump luft/ luft som kan följa med på lasset!! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en mycket sparsamt använd industritvättmaskin, modell "Wascator w75mp" från Electrolux. Höjd: 106 cm Bredd: 66 cm Djup: 61 cm Tvättkapacitet: 1:13, 5,4 kg 400 Volt Passar utmärkt för tvätt av grövre textiler såsom arbetskläder, stora mattor etc. Tillhörande betongfundament medföljer, bara att installera och köra! Ring för mer info! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.