Quantcast
Till salu inom: ”

tält mckinley alpha 5 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi säljer vårt McKinley tält. Det är inköpt augusti 2010 och är oöppnat. Vi behöver det inte längre då vår familj istället fått tillgång till en husvagn. Det är smidigt att ta med sig eftersom det är litet och inte väger mer än 11,7 kg. Tältet är lätt att sätta upp och rymligt. Tältet har två öppningar. Det finns ett vardagsrum och två sovalkover för upp till 5 personer. (Eftersom tältet inte har varit uppsatt lånas bilder från intersport där det är inköpt.) Här följer fakta om tältet: McKinley Alpha 5 Ytterduk : Polyester Innertält : Polyester Golv : PolyEuretan Vattenpelare : Ytter 3.000 mm Sömmar : Tejpade huvudsömmar Bågar : 3 st glasfiber 9,5/11mm. Stänger : 2 st stålstänger till dörr Vikt: 11.7kg Höjd: 185 cm Tältets mått är: 465cm x 320cm Golv till tältet finns.
Hejsan. Då tänkte vi sälja vårat tält. Vi känner att vi behöver lite större än detta. Den är använd 2 veckor totalt sen den köptes för två år sen så den är i väldigt bra skick. Länken nedan är till tältet så ser ni spec på den. Våran är dock blå/grå och inte som den nya då"se bild" Vill ni att den skickas till er får ni stå för frakten. Hämtas helst dock. http://www.mckinley.eu/hardware/tents/hardware-tents-alpha-5-p11542?page=1&filterdef=890&attributes[0]=&attributes[1]=45&size=&tent_weight_group=&tent_features=&viewmode=default&orderBy=
Ett Mckinley Alpha 5 familjetält i fint skick. Finns i dag på intersport för 2200:- Med två sovalkover och ett "matrum" i händelse av regn.
Familjetält för fem personer Det är av modellen Alpha 5. Den är använd endast 2 gånger och är som ny. Nypris 2200kr