Allt till salu inom "amerikansk soffa"

Sortering:
Pilen Realloy
Lidköping
4 dagar

Pilen Realloy Visa liknande

30 000 kr
Blocket.se
gungstol
Vänersborg
10 dagar

gungstol Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Amerikansk gungstol
Södertälje
18 dagar

Amerikansk gungstol Visa liknande

1 600 kr
Blocket.se
Gungstol
Ödeshög
20 dagar

Gungstol Visa liknande

500 kr
Blocket.se
PS från Paris (pocket)
Butik

PS från Paris (pocket)

50 kr
NYTT Buyersclub
Visar sida 1 av 6

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Örebro

Dagmatte/daghusse

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi söker nu någon som kan hjälpa oss att se efter vår underbara Bella dagtid på vardagar då vi båda börjat jobba. Bella är en Amerikansk Staffordshire och är två år gammal, vi har haft henne sedan hon var 8 veckor gammal. Hon är extremt snäll och hängiven alla människor och hon går bra ihop med andra hundar. Hon är en ganska aktiv hund men trivs även bra hemma i soffan. Du ska vara minst 18 år och gärna ha erfarenhet av hund sedan tidigare. Det är önskvärt om du bor i området kring Sörby/Ladugårdsängen/Tybble. För mer information ring eller maila.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Amerikansk cocker spaniel

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Nu finns det bara en liten kille kvar som söker efter sin nya husse/matte. Han är nu 11 veckor och redo att flytta hemifrån. Han är en mysig och social kille som älskar att vara med på allt men kan ochså slappna av i soffan. Han är van vid barn och andra hundar. Vid flytt så är han: *Reg i SKK *Besiktigade *Chippade *Vaccinerade *3 års dolda fel försäkrad Kan du erbjuda mig ett kärleksfullt och varaktigt hem? Välkommen att höra av dig!
9 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Wellcraft nova 23xl billig gds båt

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
hej nu ska ja sälja min dc båt som ja har fått lite grejer stulna ifrån under vinter förvaring som tex drev och förgasare. båten är ett perfekt för nån som vill fixa lite under vintern och ha en rolig båt till nästa sommar. skinnet på soffan bak har bara nitarna släppt från en regel så bara att nita ihop igen.. V8. till båten medföljer även en amerikansk trailer som är ombygd med 50mm drag. ring för mer info. 50 000:-
50 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västmanlands län

Snygg skön 2-sits soffa amerikansk modell

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Snygg brun 2-sits soffa av amerikansk modell. Diskret mönstrad i lättskött tyg, se närbild. Längd 190 cm, Djup 100 cm, Höjd 79 cm. Mycket skön att sitta i! Har ej använts mycket. På höger armstöd finns en stearinfläck som dock inte syns när man har kuddar i soffan. Se bild. Priset är beräknat med tanke på fläcken. Lätt att hämta: går att köra fram till porten med bil och inga trappor. Nypris 5000kr, säljes för 1500kr. Kom och titta och provsitt!
1 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj