Quantcast
Till salu inom: ”

amerikansk soffa säljes

En enda man
F

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F

Tidigare annonser till salu

Lägenheten är belägen i Torremolinos, brevid tågstationen i Los Alamos helt nära stranden, bara 5 min. gångväg. Balkong med sol hela dagen, ser havet till vänster och i området finns det butik, apotek, resturanger och strandbarer. Lägenheten är på 4 våningen, 45 m2, med ett sovrum och bäddbar soffa i vardagsrummet, ett fint välutrustat amerikansk kök, ett badrum med dusch. Den är utmärkt till två personer men man kan sova 4 personer. Hela lägenheten är i mycket fint skick, och den har allt det ni behöver för en fin semester på stranden, eller för att uppleva södra Spanien från den bästa sidan. Dusch El ingår Frys Kylskåp Matlagningsmöjligheter Micro Separata sovrum Swimmingpool Tv Tvättmaskin WC Veranda
Vi söker nu någon som kan hjälpa oss att se efter vår underbara Bella dagtid på vardagar då vi båda börjat jobba. Bella är en Amerikansk Staffordshire och är två år gammal, vi har haft henne sedan hon var 8 veckor gammal. Hon är extremt snäll och hängiven alla människor och hon går bra ihop med andra hundar. Hon är en ganska aktiv hund men trivs även bra hemma i soffan. Du ska vara minst 18 år och gärna ha erfarenhet av hund sedan tidigare. Det är önskvärt om du bor i området kring Sörby/Ladugårdsängen/Tybble. För mer information ring eller maila.
Nu finns det bara en liten kille kvar som söker efter sin nya husse/matte. Han är nu 11 veckor och redo att flytta hemifrån. Han är en mysig och social kille som älskar att vara med på allt men kan ochså slappna av i soffan. Han är van vid barn och andra hundar. Vid flytt så är han: *Reg i SKK *Besiktigade *Chippade *Vaccinerade *3 års dolda fel försäkrad Kan du erbjuda mig ett kärleksfullt och varaktigt hem? Välkommen att höra av dig!
hej nu ska ja sälja min dc båt som ja har fått lite grejer stulna ifrån under vinter förvaring som tex drev och förgasare. båten är ett perfekt för nån som vill fixa lite under vintern och ha en rolig båt till nästa sommar. skinnet på soffan bak har bara nitarna släppt från en regel så bara att nita ihop igen.. V8. till båten medföljer även en amerikansk trailer som är ombygd med 50mm drag. ring för mer info. 50 000:-
Snygg brun 2-sits soffa av amerikansk modell. Diskret mönstrad i lättskött tyg, se närbild. Längd 190 cm, Djup 100 cm, Höjd 79 cm. Mycket skön att sitta i! Har ej använts mycket. På höger armstöd finns en stearinfläck som dock inte syns när man har kuddar i soffan. Se bild. Priset är beräknat med tanke på fläcken. Lätt att hämta: går att köra fram till porten med bil och inga trappor. Nypris 5000kr, säljes för 1500kr. Kom och titta och provsitt!