Quantcast
Till salu inom: ”

amiga 500 säljes

F

Tidigare annonser till salu

Hej, säljer en GVP HD8+ med fullt minne, 8 Mb Fast mem. Ingår en SCSI HDD som är 40 Meg stor med Workbench 2.0 inlagt och fungerande 2.04 workbench disketter WB/fonts/extras original. 1500:- Har även en Yamaha SCSI-IDE brygga som fungerar utmärkt med denna scsi kontrollern. Den sägs fungera med vissa IDE-CF lösningar också men jag har bara prövat med en IDE hårddisk. 500:- Tillgängligt för avhämtning i Åstorp utanför Helsingborg.
Nu är man lite sugen på att spela amiga spel så är det nån där ute med en amiga 1200 som inte har någon använding till att sälja för nån billig penning kanske även skänka bort det? Skicka PM vad du har, hur mycket du begär och några skönhets fel på den tex gulningar? Har du amiga 500 som du vill bli av med och orkar inte gå till skroten så kan jag plocka upp den annars är det 1200:an jag är ute efter. Helst i Stockholm så man kan testa den på plats och för att slippa frakten.
OBS! Jag vill sakerna hämtas OBS! Nu åker retro sakerna ut. 2 st amiga 500+tillbehör /500 kr st 1 st amiga 600 /500 kr 1 Compaq presario cds 520 / 500kr 486 SX2 66 mhz 28 mb ram 1 gb hdd fungerar och säljes i befintligt skick. *apple cube g4 är redan såld* ring eller maila gärna om du undrar över nåt. OBS! Jag vill sakerna hämtas OBS!
Söker ett spel till min Amiga 500 eller PC som heter: Sensible world of soccer, finns i olika årgångar. Det är "career" , alltså karriär versionen där man under säsongens gång kan köpa/sälja spelare mm. Det är bara karriär versionen som är intressant, de vanliga har jag redan. På bilden nedan kan man se att "career" finns att välja. Är du på en annan ort står jag för frakten eller så hämtas det.
Har en Amiga 500 som jag vill sälja. Den fungerar fint, det enda är att antingen musen eller piltangenten drar åt ett visst håll vid uppstart men trycker man på nån av piltangenterna så fixar det sig. Finns många spel till den men det viktigaste enligt mig är Nord & Syd. Vill ha 800 kr för det. Skickas helst inte. Om så är fallet står köparen för frakten. Finns i Borlänge.