Quantcast
Till salu inom: ”

amiga 500 säljes

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu är man lite sugen på att spela amiga spel så är det nån där ute med en amiga 1200 som inte har någon använding till att sälja för nån billig penning kanske även skänka bort det? Skicka PM vad du har, hur mycket du begär och några skönhets fel på den tex gulningar? Har du amiga 500 som du vill bli av med och orkar inte gå till skroten så kan jag plocka upp den annars är det 1200:an jag är ute efter. Helst i Stockholm så man kan testa den på plats och för att slippa frakten.
Söker ett spel till min Amiga 500 eller PC som heter: Sensible world of soccer, finns i olika årgångar. Det är "career" , alltså karriär versionen där man under säsongens gång kan köpa/sälja spelare mm. Det är bara karriär versionen som är intressant, de vanliga har jag redan. På bilden nedan kan man se att "career" finns att välja. Är du på en annan ort står jag för frakten eller så hämtas det.
Har en Amiga 500 som jag vill sälja. Den fungerar fint, det enda är att antingen musen eller piltangenten drar åt ett visst håll vid uppstart men trycker man på nån av piltangenterna så fixar det sig. Finns många spel till den men det viktigaste enligt mig är Nord & Syd. Vill ha 800 kr för det. Skickas helst inte. Om så är fallet står köparen för frakten. Finns i Borlänge.