Quantcast
Till salu inom

"amning stol säljes"

Örnsköldsvik
Igår

Bilbarnstol (Akta Craco)

400 kr
Citiboard
Malmö
Igår

Dynor

50 kr
Citiboard
Huddinge
Igår

Bord och 2 stolar

9 800 kr
Citiboard
Sigtuna
Igår

Barnmöbler

800 kr
Citiboard
Helsingborg
Igår

Arbetsstol

40 kr
Citiboard
Karlstad
Igår

Utemöbler

450 kr
Citiboard
Falun
Igår

Matsalsbord med stolar, vit...

4 500 kr
Citiboard
Sundsvall
Igår

Bilstol 2 axkid

600 kr
Citiboard
Kristinehamn
Igår

Matgrupp

1 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Barnartiklar  ·  Herrljunga

Ammningskudde

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag har en nästan helt oanvänd ammningskudde till salu. Köptes 2010 och bara använd två-tre gånger, då amningen inte fungerade med våran flicka. Den är mjuk och härlig, fylld med massa små frigolit kulor och tvättbart överdrag. Den är vit med gråa humlor, blommor och prickar. Allergi säker och den har snören som man kan knyta ihop för att göra om till en lite "stol" när dom börjar sitta. Tillverkad av NG BABY från Emmaljunga. Säljes nytvättad och i originalpåsen. 300:-
300 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Stockholm

Fotölj (amnings-fotölj?)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Äldre fotölj i fint skick. Mycket bekväm fotölj med bra sitthöjt och bra lutning på rygg. Inga skador. Vi köpte och har använt fotöljen som amningsfotölj / amningstol till vårt nyfödda barn då denna stol passade mycket bra till detta ändamål. Alltid med ett lakan över och under ca 4 månader så skicket är mycket bra (tipptopp). Nu sitter amningen och vi behöver inte stolen längre, men det är kanske någon annan som är i behov av en bra amningsfotölj, eller varför inte bara en väldigt skön och billig fotölj?
200 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Stockholm

Gåstol och amningskudde

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hej! Nu säljer vi en amningskudde, nytvättad och i fint skick, ovärderlig i början av amningen, tyget är ljusgrått, fint och diskret. Vi säljer också en gåstol som är väl använd men i mycket bra skick, stolen har endast en stor fri "bricka" framför (inga fastsatta leksaker) vilket har varit väldigt bra tycker vi då man kan välja egna leksaker att lägga dit. Gåstol endast 100 kr! Amningskudde även den 100 kr.
100 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Stockholm

Amningskudde och babysitter

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Laban baby sitter vippstol från Rätt Start. Jättefint skick, knappt använd med förpackningen kvar. Figurerna går att ta loss. Pris 350 kr Amningskudde från Rätt Start. Bästa på marknaden tycker jag. Vit med svart mönster. Fint skick. Tvättbart yttertyg. Pris 300 kr Finns att hämta i påsk på Värmdö, annars på Södermalm. (rättstart, vipp gunga, vipp stol, amning, kudde, amnings kudde, babysitter, baby sitter)
300 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

BrioHappy, Bumbo, babysitter, hoppgunga,

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Brio Happy: I bra begagnat skick med rejäla luftdäck. Regnskydd och insektsskydd igår. (Finns även åkpåse om intresse finns till en billig penning. 800kr Bumbo: bästa stolen till en nyfiken bebis. I nyskick med originalkartong. 250kr Babysitter: märket Tummen, mjukt tyg, ställbar rygg- och liggdel, lekbåge. 350 Hoppgunga: knappt använd av märket baby seat. 200kr Amningskudde: knappt använd, fungerar bra vid amning och när barnet börjar sitta. 100kr Skicka mail vid intresse!
200 kr
Blocket.se