Allt till salu inom "anatomi skelett"

Sortering:
Linköping
Igår

böcker sjuksköterske progra...

Blocket.se
Järfälla
2 dagar

Sjuksköterska litteratur

50 kr
Blocket.se
Mölndal
Igår

Omklädningsskåp

5 000 kr
Blocket.se
Uppsala
2 dagar

Yogaböcker

150 kr
Blocket.se
Uppsala
2 dagar

Leksaker, maskeradkläder

10 kr
Blocket.se
Jönköping
2 dagar

Kurslitteratur träningsböcker

150 kr
Blocket.se
2 dagar

Italian OPERA SINGING TEACHER

500 kr
Blocket.se
Nynäshamn
2 dagar

200

200 kr
Blocket.se
4 dagar

Netter's Anatomy Coloring b...

150 kr
Blocket.se
Butik

Människokroppens Anatomi

479 kr
NYTT Ginza
Butik

Människokroppens anatomi

375 kr
NYTT Bokus
Butik

Min Kropp

179 kr
NYTT Ginza

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Malmö

Rörelseapparatens Anatomi skelett&ledguide

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer min bok Rörelseapparatens anatomi en skelett & ledguide skriven av Kristian berg & Erik Beijer. Jag började plugga på KMH-skolan i Malmö & fick avsluta den tidigt, så boken är knappt använd. Den är i väldigt fint skick! Pris: 350kr Nypris 550 kr ISBN : 9789197703703 Jag bor i Karlshamn men min syster har boken i Malmö så det går bra att hämta den av henne!
350 kr
Blocket.se

Anatomiplanscher

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Har 2 planscher (muskel och skelett) till salu. Är kanon när man ska plugga in tex anatomin eller i ett behandlingsrum. De är som nya (har haft dem inramade sen inköp). Info om planscherna: 1 muskelplansch med musklernas namn på latin (157 muskler) 1 skellettplansch med benens namn på latin (113 ben) Storlek på planscherna är 50x70. Pris: 200:-/styck Köparen betalar frakten. Första kontakt sker via mail.
200 kr
Blocket.se

Ont i axel armbåge hand

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 10 månader
Upjohn. 1:a upplagan uppl. 1988. 86 s. Inbunden. 22x15cm. 310 gram. Nära nyskick. Innehållsförteckning AXEL Anatomi Undersökning Sjukdomstillstånd i axeln Belastning i arbetslivet som orsak till axelledsbesvär ARMBÅGE Anatomi Undersökning Sjukdomstillstånd i armbågsleden Belastning i arbetslivet som orsak till armbågsbesvär HAND Anatomi Undersökning Sjukdomstillstånd i handens skelett och leder Sjukdomstillstånd i handens mjukdelar Denna skrift är en sammanfattning av dagens kunskapsnivå med avseende på sjukdomstillstånd i övre extremiteten och vänder sig till alla de kategorier som inom sjukvården har kontakt med patienter som lider av sådana besvär.
95 kr
Bokbörsen.se
Övrigt  ·  Alvesta

Antik symaskin , sideboard och skolplansch

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
En symaskin husqvarna triumf säljes. Den är i ganska bra skick. Gammal är den, så små skavanker finns :-) tänkt pris 400:- En sideboard / skänk ( ikea bonde ) i björk med glasdörrar. Fint skick. pris 450:- En stor skolplansch (bild affisch) kroppens anatomi / skelettet och musklerna 400-500:- eller högstbjudande Liten hurts 50 - 60- tal, fint skick men saknar skiva på ovansidan pris bud.
400 kr
Blocket.se

Litteratur för hälsa, kost och anatomi

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag söker följande böcker: "Hälsa och Hälsopromotion" av Jan Winroth och Lars-Göran Rydqvist "Hjärnkoll på vikten" av Gunilla Eldh och Martin Ingvar "Rörelseapparatens anatomi - en muskel- och triggerpunktsguide" av Kristian Berg "Rörelseapparatens anatomi - en skelett och ledguide" av Krisitan Berg "Näring och hälsa" av Ulla Johansson Kan mötas upp i Stockholmsområdet eller möjligen i Uppsala. Om böckerna finns på annan plats ska de gå att skicka.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj