Allt till salu inom "anatomi skelett"

Sortering:
Anatomi boken
3 månader

Anatomi boken Visa liknande

175 kr
Blocket.se
Kristian Berg
Örnsköldsvik
4 månader

Kristian Berg Visa liknande

320 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Malmö

Rörelseapparatens Anatomi skelett&ledguide

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer min bok Rörelseapparatens anatomi en skelett & ledguide skriven av Kristian berg & Erik Beijer. Jag började plugga på KMH-skolan i Malmö & fick avsluta den tidigt, så boken är knappt använd. Den är i väldigt fint skick! Pris: 350kr Nypris 550 kr ISBN : 9789197703703 Jag bor i Karlshamn men min syster har boken i Malmö så det går bra att hämta den av henne!
350 kr
Blocket.se

Anatomiplanscher

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Har 2 planscher (muskel och skelett) till salu. Är kanon när man ska plugga in tex anatomin eller i ett behandlingsrum. De är som nya (har haft dem inramade sen inköp). Info om planscherna: 1 muskelplansch med musklernas namn på latin (157 muskler) 1 skellettplansch med benens namn på latin (113 ben) Storlek på planscherna är 50x70. Pris: 200:-/styck Köparen betalar frakten. Första kontakt sker via mail.
200 kr
Blocket.se

Ont i axel armbåge hand

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 10 månader
Upjohn. 1:a upplagan uppl. 1988. 86 s. Inbunden. 22x15cm. 310 gram. Nära nyskick. Innehållsförteckning AXEL Anatomi Undersökning Sjukdomstillstånd i axeln Belastning i arbetslivet som orsak till axelledsbesvär ARMBÅGE Anatomi Undersökning Sjukdomstillstånd i armbågsleden Belastning i arbetslivet som orsak till armbågsbesvär HAND Anatomi Undersökning Sjukdomstillstånd i handens skelett och leder Sjukdomstillstånd i handens mjukdelar Denna skrift är en sammanfattning av dagens kunskapsnivå med avseende på sjukdomstillstånd i övre extremiteten och vänder sig till alla de kategorier som inom sjukvården har kontakt med patienter som lider av sådana besvär.
95 kr
Bokbörsen.se
Övrigt  ·  Alvesta

Antik symaskin , sideboard och skolplansch

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
En symaskin husqvarna triumf säljes. Den är i ganska bra skick. Gammal är den, så små skavanker finns :-) tänkt pris 400:- En sideboard / skänk ( ikea bonde ) i björk med glasdörrar. Fint skick. pris 450:- En stor skolplansch (bild affisch) kroppens anatomi / skelettet och musklerna 400-500:- eller högstbjudande Liten hurts 50 - 60- tal, fint skick men saknar skiva på ovansidan pris bud.
400 kr
Blocket.se

Litteratur för hälsa, kost och anatomi

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag söker följande böcker: "Hälsa och Hälsopromotion" av Jan Winroth och Lars-Göran Rydqvist "Hjärnkoll på vikten" av Gunilla Eldh och Martin Ingvar "Rörelseapparatens anatomi - en muskel- och triggerpunktsguide" av Kristian Berg "Rörelseapparatens anatomi - en skelett och ledguide" av Krisitan Berg "Näring och hälsa" av Ulla Johansson Kan mötas upp i Stockholmsområdet eller möjligen i Uppsala. Om böckerna finns på annan plats ska de gå att skicka.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj