Allt till salu inom "andelslägenhet holiday club åre"

Sortering:
ÅRE vecka 1
Åre
2 månader

ÅRE vecka 1 Visa liknande

180 000 kr
Blocket.se
Andelslägenhet
Åre
4 månader

Andelslägenhet Visa liknande

65 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Åre

Andelslägenhet Holiday club vecka 36

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Radhuslägenhet, topputrustad med två sovrum, stort vardagsrum/kök i öppen planlösning med bäddsoffa. Utrustad med två hygienutrymmen. Det ena med bastu. dusch och WC det andra med WC. Fullt utrustat kök med spis. kyl o frys,diskmaskin och micro. I övrigt finns tvättmaskin,telefon,dvd/cd, tv.trådlöst internet torkskåp och motorvärmaruttag Utanför lägenheten finns eget förråd med två mountainbikes. Lägenheten ligger nära Holiday clubs äventyrshotell med äventyrsbad, bowlingbanor, golfsimulator och restauranger. Lägenhetsinnehavare har rabatt på de flesta aktiviteterna i hotellet. Gångavstånd till Åre centrum, torget och kabinbanan. Endast c:a 100 m till tågstation Om köparen vill kan medlemskap i RCI, väldens största reseoeganisation lösas vilket ger 74500 poäng som kan användas att byta veckan i Åre mot veckor på flera ställen runt om i världen
100 000 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Åre

Billigast i Åre 86 000 RCI poäng 1kr/poäng

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Med utsikt mot backarna, erbjuds ni denna andelslägenhet på 76m² via ownership på Holiday Club i Åre I anslutning till hallen finns en mindre WC med handfat. Stort allrum med vardagsrumsdel med bäddsoffa och tv, köksdel samt matplats. I allrummet finns även en värmande braskamin/öppenspis. Härifrån finns utgång till balkong/altan. I anslutning till allrummet finns 2 sovrum vilka är utrustade med dubbelsäng. Från allrummet når du även det större badrummet med dusch, handfat, tvättmaskin och bastu. Lägenheterna håller en mycket hög standard och är inredd i ljus, nordisk stil med mycket smakfull design. Allt som behövs för att bo finns på plats. Holiday Club ligger vid Åresjöns strand ca 200 meter från centrum. Det är ca 150 meter från lägenheten till hotellet där det bl.a. finns restauranger, upplevelsebad, saunaworld, spa-avdelning, bowling, minigolf samt dagliga aktiviteter för barnen. Om köparen vill finns möjlighet till medlemsskap i RCI, världens största resortorganisation för mer info se:http://bostad.lansfast.se/Beskrivning.aspx?GUID=3M8RO9PNKNRN94N0&typ=CMBoLgh&from=Hemnet
86 000 kr
Blocket.se

Andelslägenhet v 9 Holiday Club Åre

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Andelslägenhet v 9 i Holiday Clubs anläggning säljes till utsatt pris eller högstbjudande. Lägenheten ligger på övre plan, har balkong och är belägen i den första lägenhetslängan (hus 1) närmast Holiday Club hotellet med utsikt mot skidbackarna, hotellet och sjön. Förutom fullt utrustat kök, vardagsrum med bäddsoffa och öppen spis finns ett separat sovrum med dubbelsäng. Dessutom finns två toaletter, dusch, tvätt- och diskmaskin, bastu, torskåp, trådlöst nätverk, TV samt ett förrådsrum på nedre plan. Hotellstandard med bäddning och städning under veckan. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
180 000 kr
Blocket.se

Andelslägenhet i Åre

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag säljer min andel 5A2 vecka 11 i bostadsrättsförening Åre Sjö 6 som är beläget strax intill Holiday Club i Åre. Lägenheten är belägen i en radhuslänga vid hotellet. Lägenheten är möblerad med mycket hög standard. Ett sovrum, kök, allrum med bäddsoffa samt sängskåp, terrass, 1 toalett med bastu, trådlöst internet. Sänglinne, handdukar, servis och städning ingår. Vid hotellanläggningen i närheten finns restauranger, O´Learys bowling, äventyrsbad/saunaworld, spa-anläggning osv. Nära till Åre centrum, många fina utflyktsmål och sevärdheter finns i närheten. Pris kan diskuteras.
110 000 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Åre

Andelslägenhet Holiday club Vecka 10, 15

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer ett par av Åres finaste andelslägenheter. W10 Är en lägenhet i hus nr. 3 på övervåningen med utsikt mot backen och sjön. Ek och blått kakel, motsvarar 107500p i systemet. W15 ligger i strandhus 14 och får anses som bästa läget i förhållande till HC och söderläge med stor altan ned mot sjön. Även här är det Ek och blått kakel, motsvarar 123500p Med Holiday Club Ownerships Weeks kan du både semestra på familjens huvudresort och på någon av RCI:s 4 800 anläggningar i hela världen. Som veckoägare behöver du inte göra någon förhandsbokning, familjens lägenhet är reserverad för er, år efter år. Det kan ändå vara bra att kontakta anläggningen och meddela hur många som kommer och även förhandsboka aktiviteter. Du kan byta familjens vecka mot en annan vecka genom RCI:s förmedlingssystem. Det går att lämna in veckan till RCI från två år i förväg till 14 dagar innan ankomst - men kom ihåg att lägenheten får ett högre bytesvärde ju tidigare den lämnas in. Du kan sedan välja mellan att boka en annan semester direkt eller spara veckan som ett tillgodohavande och boka senare. Semesterveckor inom RCI kan sparas i upp till tre år. Du kan naturligtvis hyra ut familjens vecka om ni inte vill utnyttja den själva, antingen privat eller via Holiday Club. Genom RCI kan du även åka på sista minuten-resor till förmånliga priser. Detta är speciellt användbart när familjens Points är slut och ni känner för att komma iväg en extra vecka. Använd dina inloggningsuppgifter för att komma åt RCI:s medlemssidor och se vilka resor som finns tillgängliga just nu. Nu är vi över 1400 ägare och antalet växer dagligen. Att vara medlem i Ownership innebär att du och din familj alltid bor lite bekvämare och med lite större plats. Oavsett om ni besöker våra strandhus i Åre eller om ni reser till Zermatt, Rom eller Hawaii, så har ni alltid bästa möjlighet att semestra lite bättre. Över 4 800 resorts i över 100 länder ger dig full valfrihet och underbara möjligheter. Missa inte detta erbjudande.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj