Quantcast
Till salu inom: ”

jojo kort 2 veckor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Emotiva XPA-DR2

Värmlands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej ! Det är såhär att jag jobbar i Danmark men bara under behov och under nattskift så jag är inte i behov av kortet dom flesta dagarna så jag hade tänkt att någon kan dela kortet med mig och efter den 15:onde få kortet helt för att jag kommer att resa. Kortets slut period är den 28onde december. Därav kommer du kunna åka flera dagar innan jag reser och få kortet för dig själv helt i 2 veckor ! väldigt biligt enligt mig ! för mer funderingar eller information kontakta mig 0735691787.
Ska pendla till annan ort i några veckor och säljer därför mitt Jojo pendlingskort. Kortet är giltigt Lund - Kastrup/ Köpenhamn/Hellerup. Du kan använda det från 17 feb till och med 2 mars (15 dagar totalt). Du kan komma och hämta det på eftermiddagen/kvällen den 16 feb.
Denna jojo kort gäller fr.o.m 22 oktober-4 november Allstå precis 2 veckor. Det gäller på stadsbussar,regionbussar,pågatåg och öresundtåg inom skåne. Nypris för Hela Skåne för 4 veckor kostar 1150kr mitt pris 450kr!
2 Jojo periodkort till försäljning. Res obegränsat inom Skåne från den 22 oktober-4 november (2veckor) 340 kr/st eller 650 kr för båda!
Jojo kort gäller från 22 oktober till 4:e november Allstå precis 2 veckor. Det gäller på stadsbussar,regionbussar,pågatåg och öresundtåg inom hela skåne. Värde 575kr mitt pris 250kr Detta är ett jojo busskort motsvarande ett halvt månadskort och kan användas på alla tåg och bussar i hela skåne.