Allt till salu inom "anki mjukisdjur gosedjur 19cm hög"

Sortering:
Båt/seglarjacka
Uppsala
Idag

Båt/seglarjacka Visa liknande

300 kr
Blocket.se
TV möbel
Haninge
Idag

TV möbel Visa liknande

500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hus och Trädgård  ·  Göteborg

Markspots av hög kvalitet

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
4 styck ouppackade markbelysningar för infällt montage i altan, marksten, gräsmattan, garageuppfart etc. Stomme av pressgjuten aluminium med hög korrosionsresistens. 2 mm tjock frontdekor av aluminium. Reflektorer av aluminium. 10 mm tjockt härdat glas. Skruvar av rostfritt stål. Armatur kopplad med gummikabel. 230 V. Lågenergilampa finns med till varje utebelysning. Yttermått: 21 cm Håltagning: 19 cm Djup: 24 cm Antal markspot: 4 st. Ordinärt pris ca. 2 600 kr/st. Pris: 1 300 kr/st. Alla fyra för 5 000 kr.
1 300 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kalmar

Mjukisdjur gosedjur

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Söker en speciell mjukis-hund i märket softtoys som dessvärre utgått ur deras sortiment och eftersom just den hunden är viktig för vår son och han slarvar bort den hela tiden, så söker vi nu en till eller flera om vi får tag i genom denna annons. Han kan inte somna utan den och vi är oroliga att den en dag inte finns kvar. Vi betalar såklart både för gosedjuret och ev fraktavg.
0 kr
Blocket.se

Gosedjur/ Mjukisdjur

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag säljer tio stycken helt handsydda kompisar. Alla är sydda i olika tyger och ingen är identisk en annan. De är alla sydda av slitstarkt oelastiskt bomullstyg. Ben och öron är fästa i sömmen. Alla detaljer är sydda, inga hårda delar. Levereras med halsduk för att inte frysa på vägen. Materialet är återanvänt. De är ca 20 cm höga + öron. Kaninerna kan stå på egna ben, hundarna och nallarna behöver lite stöd. Passar både som leksak och prydnad. Jag har sytt dessa mjukisdjur på fritiden under två års tid. Två gånger har jag medverkat vid Göteborgs designmarknad A la London och jag har även haft djur till försäljning i butiken 100 Years i Göteborg. Glöm inte att ange vilken eller vilka kompisar du är intresserad av. (Hänvisa till numret.)
200 kr
Blocket.se

Gosedjur/ Mjukisdjur

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag säljer tio stycken helt handsydda kompisar. Alla är sydda i olika tyger och ingen är identisk en annan. De är alla sydda av slitstarkt oelastiskt bomullstyg. Ben och öron är fästa i sömmen. Alla detaljer är sydda, inga hårda delar. Levereras med halsduk för att inte frysa på vägen. Materialet är återanvänt. De är ca 20 cm höga + öron. Kaninerna kan stå på egna ben, hundarna och nallarna behöver lite stöd. Passar både som leksak och prydnad. Jag har sytt dessa mjukisdjur på fritiden under två års tid. Två gånger har jag medverkat vid Göteborgs designmarknad A la London och jag har även haft djur till försäljning i butiken 100 Years i Göteborg. Glöm inte att ange vilken eller vilka kompisar du är intresserad av. (Hänvisa till numret).
200 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj