Quantcast
Till salu inom: ”

anki mjukisdjur gosedjur 19cm hög säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

4 styck ouppackade markbelysningar för infällt montage i altan, marksten, gräsmattan, garageuppfart etc. Stomme av pressgjuten aluminium med hög korrosionsresistens. 2 mm tjock frontdekor av aluminium. Reflektorer av aluminium. 10 mm tjockt härdat glas. Skruvar av rostfritt stål. Armatur kopplad med gummikabel. 230 V. Lågenergilampa finns med till varje utebelysning. Yttermått: 21 cm Håltagning: 19 cm Djup: 24 cm Antal markspot: 4 st. Ordinärt pris ca. 2 600 kr/st. Pris: 1 300 kr/st. Alla fyra för 5 000 kr.
Söker en speciell mjukis-hund i märket softtoys som dessvärre utgått ur deras sortiment och eftersom just den hunden är viktig för vår son och han slarvar bort den hela tiden, så söker vi nu en till eller flera om vi får tag i genom denna annons. Han kan inte somna utan den och vi är oroliga att den en dag inte finns kvar. Vi betalar såklart både för gosedjuret och ev fraktavg.
Jag säljer tio stycken helt handsydda kompisar. Alla är sydda i olika tyger och ingen är identisk en annan. De är alla sydda av slitstarkt oelastiskt bomullstyg. Ben och öron är fästa i sömmen. Alla detaljer är sydda, inga hårda delar. Levereras med halsduk för att inte frysa på vägen. Materialet är återanvänt. De är ca 20 cm höga + öron. Kaninerna kan stå på egna ben, hundarna och nallarna behöver lite stöd. Passar både som leksak och prydnad. Jag har sytt dessa mjukisdjur på fritiden under två års tid. Två gånger har jag medverkat vid Göteborgs designmarknad A la London och jag har även haft djur till försäljning i butiken 100 Years i Göteborg. Glöm inte att ange vilken eller vilka kompisar du är intresserad av. (Hänvisa till numret.)
Jag säljer tio stycken helt handsydda kompisar. Alla är sydda i olika tyger och ingen är identisk en annan. De är alla sydda av slitstarkt oelastiskt bomullstyg. Ben och öron är fästa i sömmen. Alla detaljer är sydda, inga hårda delar. Levereras med halsduk för att inte frysa på vägen. Materialet är återanvänt. De är ca 20 cm höga + öron. Kaninerna kan stå på egna ben, hundarna och nallarna behöver lite stöd. Passar både som leksak och prydnad. Jag har sytt dessa mjukisdjur på fritiden under två års tid. Två gånger har jag medverkat vid Göteborgs designmarknad A la London och jag har även haft djur till försäljning i butiken 100 Years i Göteborg. Glöm inte att ange vilken eller vilka kompisar du är intresserad av. (Hänvisa till numret).