Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Välvårdad Ansö 42 Bilder och utrustningslista skickas efter personlig kontakt Ev kan ett delägareskap diskuteras Båten värderades för ett par år sedan till 1,2 milj. Ligger just nu på land i Nynäshamn trakten Av personliga skäl har vi varken tid eller ork att ta hand om vår båt just nu Vill därför hitta en intresserad köpare eller ev delägare. Priset kan diskuteras vid ett snabbt avslut Skrovet byggdes 1968 och har sedan byggs och underhållits i olika omgångar Just nu är båten i mkt fint skick. Jag har många bilder att visa för en intresserad köpare. Båten kommer att bli besiktad och värderad före sjösättning i vår.
Stålbåt som gjordes sjöklar 1992. Hela båten är epoxybehandlad samt isolerad till vattenlinjen med polyteran. Fantastiskt fin teak inredning, s.k. Orustkvalitè, har rejäla utrymmen, och ett stort akterdäck. Mycket fin i skrovet. I år har vi bl.a. modifierat rodret för bättre balans. Båten är redo för långfärds seglats och har därför utrustats för ändamålet. För fler bilder samt information gällande utrustning mm., gå in på vår hemsida: www.sycarisma.se där kan ni även klicka er vidare till vår blogg och kan läsa om en del av våra resor mm. Pris: 795.000 alt. bud.
Hej seglarfolk! Vi är en gäng grabbar som sticker till Karibien 10/8 med en ansö 42:a och söker nu efter ett mesansegel. Sitter du på ett gammalt segel eller delar så får du gärna hör av dig. Vi är främst intresserade av något i grövre duk då det kommer användas som stormsegel. Mesan mått: 2,45 x 2,7. Vi kommer behöva sy dit minst två rev så exakta mått är inget måste!
Vi säljer vårt "andra hem" Ansö 42.Stålketch, med dubbla försegel på rullar, byggd 1982 i Oskarshamn. Oceanseglare med 6 kojplatser, rymlig dusch och toalett. Fint kök med bra ståhöjd. Bredd:3,95 Djup:1,80 Deplacement: 14 ton Motor: Volvo Penta MD21 B 64 hk (servad 2013) 100 driftstimmar. Däck: Teak Tankar: Diesel 400 l, Vatten 600 l i tre separata tankar. Dieselvärmare med cirkulationsvärme, vinterisolerad, varm och kallvatten, kyl, frys, , VHF,GPS, Radar(Furuno), Laddsystem med TWC, livflotte, autopilot, dubbla ankare,lazyjacks Sjösatt Maila för mer info om teknisk utrustning och fler bilder.
Bud, står på land för påseende.