Quantcast
Till salu inom: ”

crescent 42 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Crescent Rissa

Stockholm

Tidigare annonser till salu

En fin crescent 42 säljes. Med ett garmin ekolod köpt 2011. En 30 trailer köpt 2011. En minkota 50 elmotor. Med ett lastbilsbatteri. Och en 2hk Suzuki 2-takt av äldre årsmodel. (Silvriga kåpor). Den har inte blivit använd sedan jag köpte el motorn för ett eller två år sedan så funktion kan inte garanteras. Båten är bottenmålad i år. Det röda på den är lite slitet, men det är ju en gammal båt!
Dubbelskrovig glasfiberbåt med flytelement för max 5 personer. Påstås vara osänkbar. Vet inte om så är fallet då jag inte provat. Tål en del sjö. Båten är hel men i behov av kärlek. Finns i ystad. Transport ordnas av köparen. Detta medföljer: 6 hk långriggad Johnson utombordare 2 tankar a 10 l och 20 l Kapell Glasfiberåror Fin att fiska med eller att ta en tur med för att slippa den värsta värmen. Strandmonterat vinschspel ingår.
Tänkte göra mig av med båten nu eftersom jag har köpt ny. Båten är 4,1x1,7 meter. Motorn är en 9,8hk mercury kortrigg som går bra. Modellen på båten är Rockneby och påminner lite om crescent 42. Ska vad jag har förstått de vara en osänkbar båt. Har haft den till fiske i insjö ock har funkat riktigt bra till det. Skulle gärna byta mot en motor 20-35hk med rorkult är ett måste. Priset är 7000kr men de går att diskutera lite vid en snabb och trevlig affär.
Crescent 5 meter lång ny renoverad i utmärkt skick ,med en nyservad 80hk Mercury 4 sylinders 2 takts motor. följer även med en 5hk tohatsu med fram o back på .alla lanternor, tutan funkar .cd radio 600watts jensen slutsteg två 400watts högtalare fram o två högtalare bak. länspump som styrs från panelen . 30 kilometers kärra med ljusramp medföljer .tar inte många sec att komma upp i 42 knop .färdig bara att sjösätta o njuta av sjölivet .förr mer info ring eller maila
Sthm 1876. (KVAH 2:13:13.) 4to. 42 pp. Near mint.