Till salu inom

"antika bordsur säljes"

Karlstad
2 dagar

Rokoko vardagsmöbler

13 000 kr
Blocket.se
Karlstad
28 dagar

Gustaviansk byrå& tavlan &...

20 000 kr
Blocket.se
Kristinehamn
Idag

Karl Johan Soffa

1 800 kr
Blocket.se
Ängelholm
Idag

Antik guldspegel

500 kr
Blocket.se
Falun
6 år

Antikt Bordsur

300 kr
ABC-Annons.se

Tidigare annonser till salu

Bordsur

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Ett mycket vackert älder bordsur i fint gediget trä och glaslucka. Denna artikel kan reserveras och kostnadsfritt samt utan köptvång levereras till den lokalisering som passar er bäst: (butiken i Hammarby sjöstad, Hammarby Allé 92 eller Stjärnhov i Södermanland). Det går även att boka fler av våra möbler via vår hemsida eller per telefon. Läs gärna vidare om hur vårt boknings system fungerar på vår hemsida under fliken Nyheter. Besök gärna även vår facebook sida Refurn AB. www.refurn.se Skick: Ej testad Mått: H 30 D 10 B 34 cm Uppge artikelnummer 29328.
350 kr
Blocket.se

Tidningsdeckarna och trollerimysteriet

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
| Alfabeta | Utg. 2009. Ej o.u. | Förlagsband. | 155 s. | 9789150111262 | Språk: Svenska | Observera: Denna bok har vi på ett separat lager, räkna med några ytterligare dagar i leveranstid. Baksidestext eller annan relevant information: Ett antikt bordsur försvinner spårlöst från stora hotellet samtidigt som en känd trollkonstnär är i staden för att uppträda. Kan det finnas något samband? Tidningsdeckarna rycker ut och börjar sina undersökningar. Kommer de att lösa gåtan? (9-12 år)Det här är den fjärde delen i serien om Tidningsdeckarna. En serie för nyfikna, snabbtänkta slukarläsare!Tidigare titlar:Tidningsdeckarna och smugglarliganTidningsdeckarna och garagegåtanTidningsdeckarna och fotbollsmysteriet[Lagerplats: B2]
130 kr
Bokbörsen.se
Antikt  ·  Linköping

Spegel och spegellampetter, bordsur

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Spegel med två st spegellampetter. Spegeln stämplad "Svenskt tenn". Ev. 1930-tal. Spegelns höjd är 49 cm och 27 cm på bredaste stället. Fläckar på spegelglaset. 500 kr för alla tre delar. Speglarna är sålda! Bordsur, låda i träfaner, stämplad på insidan av träskåpet "A Wallins Eftr, Linköping" samt ditskrivet med blyerts "15-5-52". Möjligt inköpsår? Nyckeln för att dra upp uret finns kvar, däremot är jag osäker på om uret fungerar. Den har legat nedpackat sedan farmor dog 1995. 200 kr för uret.
500 kr
Blocket.se

Bordsur /bordspendyl, Valmet, 1952

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Fungerande bordsur från 50-talet tillverkad av finska Valmet. Det finns en liten platta ovanpå där det står nåt på finska. Tolkar jag den rätt är det är en 60-årspresent till en Kalle från Valmet år 1952. Nyckel medföljer och en vacker klang är det när klockan slår. Jag bor dock i en lyhörd lägenhet och grannarna skulle bli tokiga på mig om jag hade klockan igång. Kom och hämta uret hos mig på Davidshall. Har ett annat liknande bordsur i lite mörkare trä som ni kan titta på då och kanske kan slå två flugor i en smäll.
950 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj