Quantcast
Till salu inom: ”

antika karmstolar säljes

Sekretär

Stockholm

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min makalösa karmstol som jag har klätt om i exklusivt tyg från Clarence House 100% bomullschenille i meanderbårdsmönster. Pris: 600 kr. Säljer den så billigt eftersom jag har extremt ont om plats samt att det är ca 30 minuters arbete kvar med möbelbanden. Mycket, mycket lätt att fixa. Allt som behövs för att göra det följer med på köpet. Får tyvärr aldrig tid att göra det ... Stolen har stått på Skandias huvudkontor i Gamla Stan, gjord av Stockholmssnickaren Leon Ellström.
Vi flyttar och rensar ut utvalda möbler till 50% rabatt: Bild 1: Vitmålat bord med en klaff. Höjd: 76,5 cm, bredd: 89 cm, djup: 45,5 cm + 15 cm klaff. Nu 775 kr (ord pris: 1550 kr) Bild 2. Spegelbyrå i vitt. Höjd: 165 cm, bredd: 82 cm, djup: 44 cm. NU 1200 kr (ord pris: 2400 kr) Bild 3: Svart karmstol NU 450 kr Priserna gäller endast i butiken och ej i webbutiken. Det finns bara en av varje av möbel och vi byter ingen REA!
Hej! P.g.a. platsbrist säljer jag nu mina fina stolar. Det är två stycken karmstolar i Rokoko-stil med vit tygklädsel i sits, rygg och armstöd. Stolarna är stabila samt bra i stoppningen men träet är lite skavt på några ställen (har försökt få med det på bild nr3). Säljes för 300 kr styck eller 500 kr för båda. Det går bra att ringa fram till ca 22, eller skicka mail/sms. Mvh Christina