Quantcast
Till salu inom: ”

antika karmstolar säljes

kandilaber

Blekinge län

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min makalösa karmstol som jag har klätt om i exklusivt tyg från Clarence House 100% bomullschenille i meanderbårdsmönster. Pris: 600 kr. Säljer den så billigt eftersom jag har extremt ont om plats samt att det är ca 30 minuters arbete kvar med möbelbanden. Mycket, mycket lätt att fixa. Allt som behövs för att göra det följer med på köpet. Får tyvärr aldrig tid att göra det ... Stolen har stått på Skandias huvudkontor i Gamla Stan, gjord av Stockholmssnickaren Leon Ellström.
Vit stol, Vit karmstol. Stolen är i gott skick. Mycket fin. Mått h90cm d45cm b55cm 360kr Finns i vår butik i centrala Östersund på Storgatan 41, mittemot Arbetsförmedlingen inne på gården. Butiken är öppen Måndag till Fredag 11-18, Lördagar 10-16 och Söndag 11-15. Vi tar även kort i vår butik Hemkörning går att ordna över hela Sverige med Bussgods eller möbeltransport. Frakt Exempel lokalt (möbeltransport) Centrala Östersund 150kr Lugnvik, Torvalla och Frösön 200kr Brunflo 350kr. Maila för frakt pris i resten av Sverige.
Hej! Vi har bytt ut våra stolar till vårt matbord. Därför finns det inte längre någon plats för dessa stolar. Vi säljer 6st stolar varav 4 st är karmstolar. Det är 4 stolar som tillhör varandra med samma vackra blommönster på ryggstödet. Dom andra två karmstolarna är lika fina men av en annan sort. ( se bilder) Klädseln på stolarna är väldigt lätt att byta eftersom sitsen är löstagbar. Pris för 4 st stolar (2 karmstolar + två vanliga stolar som tillhör karmstolarna 1800 kr. Pris för dom övriga två karmstolarna 600 kr st.
Vi flyttar och rensar ut utvalda möbler till 50% rabatt: Bild 1: Vitmålat bord med en klaff. Höjd: 76,5 cm, bredd: 89 cm, djup: 45,5 cm + 15 cm klaff. Nu 775 kr (ord pris: 1550 kr) Bild 2. Spegelbyrå i vitt. Höjd: 165 cm, bredd: 82 cm, djup: 44 cm. NU 1200 kr (ord pris: 2400 kr) Bild 3: Svart karmstol NU 450 kr Priserna gäller endast i butiken och ej i webbutiken. Det finns bara en av varje av möbel och vi byter ingen REA!
Hej! P.g.a. platsbrist säljer jag nu mina fina stolar. Det är två stycken karmstolar i Rokoko-stil med vit tygklädsel i sits, rygg och armstöd. Stolarna är stabila samt bra i stoppningen men träet är lite skavt på några ställen (har försökt få med det på bild nr3). Säljes för 300 kr styck eller 500 kr för båda. Det går bra att ringa fram till ca 22, eller skicka mail/sms. Mvh Christina