Allt till salu inom "antika svartkruts revolvrar till salu"

Sortering:
Lessebo
Igår

Väggplatta Olle Alberius

800 kr
Blocket.se
Västerås
Igår

vitrinskåp antikt robust

2 000 kr
Blocket.se
Umeå
Igår

Spegel 50-60 tal teak

590 kr
Blocket.se
Igår

Litografier vinter/sommar

500 kr
Blocket.se
Igår

Rikstelefon

1 100 kr
Blocket.se
Halmstad
Igår

Keramik

600 kr
Blocket.se
Igår

Skål

250 kr
Blocket.se
Nacka
Igår

Kate Moss poster

200 kr
Blocket.se
Karlskrona
Igår

samlartallrikar B&G

1 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Historiska föremål  ·  Kramfors

Revolver svartkrut cal 44

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Licensfri orginalrevolver, Starr Da cal 44, mycket fin, nästan nyskick, orginalnicklad, nummerriktig alla delar, inget glapp, mycket fin mekaniskt, synlig stämpel på kolven, single o double action fungerar. Licensfri. Fler bilder kan mailas. Skickas då betalning erhållits.
15 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västernorrlands län

Svartkrut revolver slaglås

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Adams svartkruts revolver. nummer riktig i bruksskick vet ej riktigt kalibern men har mätt i trumman och det visar i allafall 11,5mm revolver är licensfri. svartkrut slaglås revolver antik 6500:- b.v.s.a Pris: 6500 kronor
5 500 kr
Blocket.se

Svartkruts Revolver

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Detta är precis vad ni ser på bilden.Kan vara trevligt att ha något att göra under kalla vinter kvällar.Om den är komplett vet jag inte.Säljes som det är.Revolvern är tillverkad före 1890 och är ej för gastäta patroner och därför licensfri. Pris : 1000kr Eller högstbjudande. Byte mot större kikare eller blankvapen.
1 000 kr
Blocket.se
Historiska föremål  ·  Göteborg

Colt slaglås revolver svartkrut

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Colt slaglås revolver svartkrut cal 31 Laddnings armen saknas spänner upp och går att klicka men trumman snurrar ej en nippel saknas Ser text på pipan men svårt att tyda colt syns dock Obs Söker ej mail kompisar och massa tjat och prut Denna revolver är licens fri då den tillverkats innan 1890 och ej avsedd för gastäta patroner
2 800 kr
Blocket.se
Historiska föremål  ·  Örebro

Colt m1849 Pocket, antik slaglåsrevolver

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Obs! Detta är en antik slaglåsrevolver, tillverkad före 1890 och ej avsedd för gastäta enhetspatroner. Därmed licensfri enligt svensk lagstiftning! Detta är en Colt m1849 Pocket i mycket trevligt skick, avsevärt bättre än genomsnittet. Kalibern är .31 och piplängden är attraktiva 5. Revolvern har inga allvarliga rostangrepp vare sig in- eller utvändigt. Märkningarna är i mycket gott skick, inklusive pipadress och den rullgraverade trumscenen (minst 90% scen kvar). Vapnet är nummerriktigt 217339, förutom pipkilen som är antik/original men har ett annat nummer. Tillverkningsåret är 1863, d.v.s. mitt under det Amerikanska inbördeskriget! Vapnet har tydliga rester av orginalblånering på pipan, samt 30-40% original försilvring på varbygel och backstrap. Det finns tydliga rester av flamhärdning på stommen och hanen. Greppet har gott och väl 90% fernissa, men det finns lite slitage/slagmärken och en liten flisa ur vänster kolvhalva nere vid tån. Mekaniskt är vapnet i ett fullt fungerande skick, den låser bra och tajt och spalten mellan trumma och pipa är endast 0,15mm (Svenska Svartkrutsskyttefederationen tillåter vapen med upp till 0,7mm cylinderspalt vid tävling!). Loppet är även det i ett utomordentligt gott skick, spegelblankt med knivskarpa räfflor och bommar och endast en antydan till matthet/frost på några fläckar. Dessa små revolvrar användes flitigt både före, under och efter inbördeskriget, så det är inte alldeles vanligt att hitta exemplar i det här fina skicket. Detta är ett riktigt trevligt exemplar av Colt m1849, som passar lika bra för samlaren som för den som vill skjuta svartkrut med orginalvapen. Skicket är ett 100% ärligt och fint originalskick, här finns ingenting att oroa sig över!
14 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj