Till salu inom

"engelsk bulldog säljes"

Helsingborg
2 dagar

Engelsk bulldog pojke lever...

25 000 kr
Blocket.se
Borås
6 dagar

Engelsk/old english bulldog...

25 000 kr
Blocket.se
Gotlands län
12 år

7 spädbarn Engelsk bulldog...

Hyrahyra.se
Nacka
Igår

Skrivbordsstol, engelsk stil

1 500 kr
Blocket.se
Vetlanda
Idag

Fransk bulldog hane

15 000 kr
Blocket.se
Bromölla
Idag

Vakt och familje hundar

11 000 kr
Blocket.se
Storuman
Idag

Blandras valp

10 000 kr
Blocket.se
Upplands-Väsby
Idag

Världens mysigaste Fransk B...

30 000 kr
Blocket.se
Lilla Edet
Idag

Fransk Bulldog kille

23 500 kr
Blocket.se
Sjöbo
6 dagar

Cazper söker nytt hem

19 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Skinnskatteberg

Engelsk/Amerikansk Bulldog

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Hej!! Är en kille på 8 veckor som tyvärr blivit kvar då min köpare av personliga skäl inte kan ta mig. Mina kullsyskon flyttar 14/7 då vi varit till veterinären.. Jag är mer lik pappa som är renrasig Amerikansk bulldog och mamma är renrasig Engelsk bulldog. Är väldigt nyfiken och inte rädd av mig. Jag söker nån som kan ge mig ett kärleksfullt och varaktigt hem.. Skriv gärna ett par rader om dig... eller ring gärna och pratar me "morsan".. Glada sommar hälsningar Zeus of Bulls.
12 000 kr
Blocket.se
Djur  ·  Uppsala

engelsk bulldog valpar till salu.

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 år
Kennel CKbulldogs har engelsk bulldog valpar till salu.Hon föddes 24.10.11Hon har ett underbart temperament att älska människor och andra dyr.Hun nu fyllt 14 veckor behöver komma till hemmet och de människor hon kommer att växa upp med! vi säljer henne så till ett reducerat pris.mamma Bernweilers Lilopappa: Brittiska Gladiator Original SinBåda föräldrarna är mycket frisk med ett underbart temperamentValparna växer upp som en del av familjen och är väl socialiserade med andra tjurar, barn och människor.Valpar levereras med:-Stamtavla från-Vaccinerade vid 8 veckor och 14 veckor och behandlas mot innvolsorm.ID-märkning-Hälsointyg-Valp PaketKontakta oss för en mysig chatt Bulldog och för mer info om hundarna.
3 000 kr
Fyndtorget.se
Hund  ·  Stockholm

Engelsk bulldog valpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Vi har två underbar hanvalpar till salu till ett kärleksfullt hem. Våra valpar är renrasiga och är uppfödda i hemmiljö. Vana att vara ute, vid barn, stor hund, katt och ett vanligt famileliv. Vid leveransen kommer valparna att vara: chippade vaccinerade veterinärbesiktigad stamtavla avmaskad van med kloklippning Fler bilder kan mailas vid intresse. Kan tingas mot handpenning på 3000:- Återbetalas ej vid ånger
18 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Engelsk Bulldog 10 månader

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Vi behöver sälja våran Engelska Bulldog "Håkan" 10 månader. Håkan är en mycket social kille, rumsren, och älskar människor. Vi har nu haft honom i 4 månader och nu har det blivit ändrade arbetsförhållanden. Håkan har ingen stamtavla därav priset men är registrerad i jordbruksverket. Har även besiktning från veterinär när vi köpte honom. Inga anmärkningar. Han är en lugn kille men har fortfarande sitt valpiga och lekfulla sätt. Gillar att gå runt och "lipa med tungan" Vi är en stor familj med 3 barn så han är en riktig familjehund. Gärna telefonkontakt efter 17.00.
11 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Töreboda

Engelsk bulldog tikvalp,m.stamtavla

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Vi söker en utställnings intresserad eller väldigt närboende halvfodervärd=köp med behålld avelsrätt. Till lilla Gilda som är född 9mars och alltså är ca 4 1/2 mån. Gildas pappa är Champion och mamma på väg mot championat. Lillan är vacc,regelbundet avmaskas,väluppfödd på kvalitets foder,chippad och har stamtavla + Eu pass. Kullbror kan ses här tom fredag då ägaren är på semester. Bild 4 är mamma. Pris:12.000skr + 1 kull
12 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj