Quantcast
Till salu inom: ”

arbetssele tärnsjö säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vill du skämma bort hästen med en sele som är både säker och vacker? Detta är en helt unik sele, den enda i sitt slag! En äldre sele helrenoverad av mig under min utbildning på Sadelmakeriskolan i Tärnsjö under uppsikt av utbildade sadelmakare. Allt utom lokträn och däckelbåge är nytt. Arbetssele storlek 5 (passar på normalstor nordsvensk) med idialbossor och däckelputor i läder, fasta dragläder, fasta tömringar, ryggstycke, svanskappa, rep- och lädertömmar och enkelt huvudlag. Svart och ljusbrun med vita sömmar och svarta beslag. Allt läder är Tärnsjöläder (kromfritt). Fem års garanti på alla sömmar. Har du frågor eller vill ha mått eller fler bilder, ring, sms:a eller maila. Svarar i telefon mellan 08-22.
En är en Tärnsjö sele den andra en lättsele.
Arbetssele från Tärnsjö. Jätte fint skick. Passar till Nordsvensk och större häst. Nypris drygt 17.000:- Jag säljer min skatt för 8.000:-
Fin begagnad Tärnsjö sele! Loklängd ca 76.5 Storlek på selen är mest troligt 31 enligt Tärnsjö mått Hör av er för övriga mått & ev fler bilder!
Har en Tärnsjö arbetssele i nästan nyskick. Inte använd de senaste 40åren. Och endast varit använd vid några få tillfällen. Och har varit väl förvarad. Den är helt komplett. Storlek 25" (normalstor häst). Säljes till högstbjudande. Seldon.