Quantcast
Till salu inom: ”

askeladden 14 säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Äldre nästan oanvänd segelkombi säljes p.g.a tidsbrist, trä mast, Ett segel som jag vet hör till denna båt samt hittade jag ett äldre segel (lite mindre) som ev. är till den, utombordare 4 hk 2-takt som inte startats på flera år men den går runt, Alla durkskivor i fint skick det enda som saknas i nuläget är årorna, lite dammig på bild men blir som ny med lite vatten, en fin prisvärd äldre båt som inte har många timmar i sjön. 076-243 00 56
Fin landstedbåt med styrekonsoll, låsbare oppbevaringsrom, bensintank, fendre och tauverk. Lengde er 430 cm, tilsvarende 14 fot. Motoren är ny i 2007, och kostade över kr 40.000. Mycket lite använd, och i mycket godt skick. Båten är noe äldre, osäker på hvilken årsmodell. Ligger nu på land på Koster, och kan leverast omedlebart. Om ni önksar att båten skall leverast polerad, bottenmalad och på vattenet, kostar det kr 3.000 ekstra Flere bilder kan skickast på anmodan. Kan endast kontaktas på emejl
Öppen självlänsande familjebåt på 14 fot (längd 4,35 m bredd 2,00 m) med 15 hk Mercury motor med elstart, årsmodell 2001. Gott om plats, både för passagerare och gods då båten ej utrustats med styrpulpet. Högt invändigt fribord och rejält grabbräcke ger extra trygghet ombord. Badstege och låsbara stuvningsutrymmen i både för och akter. Båten har haft 2 ägare och både båt och motor är i gott skick. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Stor och rejäl rodd/snurrebåt Ca 4,50 meter lång 4 tofter Fina åror Blåskyltad för 6 pers och 14 hkr Troligtvis en Ryds, Örnvik, Uttern eller Askeladden e.d. Ev kan en äldre Evinrude 6 hkr som gick hackigt senast följa med för + 1000 kr. Pris för enbart båten 5000 kr Ligger just nu på en 30-trailer som kan lånas för att köra hem. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Båten är i välvårdat skick och motorn har inte en repa på riggen, propellern är helt skadefri då jag aldrig använder motorn i grunt vatten...motorn är luftkyld och har alltså ingen impeller som kräver service. Åror, öskar medföljer. Bild på motorn mailas. Det finns billigare roddbåtar med små motorer till..köp av någon annan om du vill ha ovårdat, misshandlat skräp. Pris Båt: 8000:- Pris Motor: 3000:- Paketpris: 8500:- Transport ordnas vid behov. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.