Quantcast
Till salu inom: ”

askeladden 14 2210 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Båten är i mycket fint skick och motorn är konserverad varje vinter! Den startar alltid och det har aldrig varit några problem med den, endast gått en säsong i vatten, då ägaren innan aldrig sjösatte den Båten och motorn är från 1995 Motor : Yammaha 2-takt 15hk Båtkärra : Obromsad kärra med vinch vilket gör det väldigt lätt att lägga i och ta upp båten Det följer med: Ankare,tampar,åror,Trycktank,Motorlås,Båtkärra,lås till båtkärra,fendrar, Så det är bara att lägga i den i vattnet och köra! Den är aldrig bottenmålad då vi har valt att vaxa den istället, helt enkelt för att behålla "lystern" i båten. Går stadigt och bra i vattnet! Ring för mer info.
I mycket bra skick, säljes med tank, batteri låda, huvudströmbrytare, åror, förtöjnings linor, öskar. Anledning till försäljning av pärlan, är motorn Parsun 15hk årsmodell 2010 har blivit än mer skrot än vad det var ifrån början. Vill passa på att varna andra för att köpa dessa Kina tillverkade motorer med RH garanti. Båten är såld! Men vill gärna ha varningen kvar, för att Hjälpa och varna andra, att undvika köp av Kina motorer Parsun och alla andra namn de går under!
Fin Askeladden 14 2210 - 95 med Evinrude 15 -91. Nästan nytt kapell som använts endast en säsong. Motorn är nyservad vid auktoriserad marinverkstad, samt ny impeller. Kåpa/framruta kan demonteras, men är mycket praktiskt då detta tillsammans med kapellet ger skydd för väder och vind. Åror, trycktank samt 30-trailer medföljer. Kontakt endast via telefon.
Båten är en Askeladden 14 2210 som är 4,2 m lång och tillverkad -91 bottenmålad i fjol och ej sjösatt sedan dess. Motorn är en Johnson 20 hkr 2-taktare från -96. Motorn startar alltid och fick en ny impeller samt drevolja förra året. I köpet ingår diverse tampar, dragg, åror, bränsletank samt en kärra (hemmabygge av tidigare ägare). Jag har haft båten sedan -00 och den har aldrig krånglat.
En fin fiske /fritidsbåt med en Susuki 8 hästars tvåtaktare allt är som nytt förutom några repor.Förste ägaren använde den en sommar och jag har använt den en halvtimme .Vill ni pruta per telefon ring någon annan.Båtkärran ingår naturligtvis den är också som ny ,med vinch