Quantcast
Till salu inom: ”

atlas kyl frys säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

SÄLJES

Stockholm
SÄLJES

Huddinge
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej jag har köpt nya vitvaror och säljer därför min Atlas KF 185S för en rimlig slant.. Kylen är väldigt bra skick och fungerar perfekt, är tyst och A-klassad. Den är väldigt snarlik rostfritt stål i färgen.. Den är cirka 2 år gammal... Måtten på den kombinerade kylen och frysen är: Bredd: 60 cm Höjd: 185 cm Djup: 51 cm Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej jag har köpt nya vitvaror och säljer därför min Atlas KF 185S riktigt billigt. Kylen är väldigt bra skick och fungerar perfekt, är tyst och A-klassad. Den är väldigt snarlik rostfritt stål i färgen.. Den är cirka 2 år gammal... Måtten på den kombinerade kylen och frysen är: Bredd: 60 cm Höjd: 185 cm Djup: 51 cm Pris: 1200 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Frys i nyskick. Märke Atlas. Yttermått B: 53 H: 84 D: 55 Innermått B: 42 H: 67 D: 45 Varje låda är 20 cm hög. Den nedersta har något mindre djup än de övriga. Hör av er vid funderingar! //Erik Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ska sälja mitt kylskåp (med husvagn runt om) kylskåpet är utav märket Atlas och har även ett tillhörande frysfack. I priset ingår även en gammal husvagn (abc-vagnen -80). Finns ingen inredning kvar utan den består ut av en stor sängplats (dubbel) och en mindre, madrass finns ej. Kylskåpet och elementet går på 220volt så du måste ha elplats ifall du vill använda dom. Husvagnen är skattad och besiktad (måste dock besiktas innan den 31/6).